Κόσμος

Πώς θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο – UFO στον κόσμο! (video)

UFO-A

Το πρώτο ξενοδοχείο UFO στην Αμερική δεν είναι πλέον φαντασίωση… Το έργο των 30 εκατομμυρίων δολαρίων στο Baker της Καλιφόρνια, από τον Luis Ramallo, θα διαθέτει 31 δωμάτια σε δύο ορόφους πλήρως σχεδιασμένα σαν εξωγήινα διαστημόπλοια, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να περάσουν τη νύχτα τους σε αυτά τα εκπληκτικά θεματικά δωμάτια και να δειπνήσουν σε ένα εστιατόριο με θέμα τους εξωγήινους.

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με το πρώτο αυθεντικό UFO ξενοδοχείο στον κόσμο, όχι μόνο στην Αμερική, λέει ο Ramallo. «Υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια οπαδοί Sci-Fi και UFO στον κόσμο που έχουν ονειρευτεί έναν χώρο ακριβώς σαν και αυτόν και τώρα θα τον έχουν».

Το… εξωγήινο ξενοδοχείο, η κατασκευή του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη, θα έχει ένα εξωγήινο λόμπι, σπα, κλαμπ και άλλα αξιοθέατα για τους φανατικούς Sci-Fi και για τους επισκέπτες που θέλουν ακόμα και την ημέρα του γάμου τους να είναι ντυμένοι με κοστούμια εξωγήινων!

«Θα είναι κάτι… εξωπραγματικό, είπε ο Ramallo, χαριτολογώντας. «Όταν θα μπείτε στο ξενοδοχείο, θα νιώσετε σαν να έχετε μεταφερθεί σε ένα πραγματικό διαστημόπλοιο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το