Τοπικά

Πως σημειώθηκε το τροχαίο στο Βελεστίνο

Η παραβίαση πινακίδας STOP εκτιμάται ότι ήταν η αιτία του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Βελεστίνο.

Ειδικότερα, το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος 49χρονος, κινούμενο με κατεύθυνση από την παράπλευρη οδό της ΠΑΘΕ προς Βελεστίνο, παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα
STOP, εισήλθε στην Ε.Ο Βελεστίνου-Μεγάλου Μοναστηρίου και συγκρούστηκε μετωπικά με Δημοσίας Χρήσης Φορτηγό, οδηγούμενο από 41 χρονο, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση από Βελεστίνο προς Μεγάλο Μοναστήρι.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού δικύκλου. Ο 49χρονος διακομίστηκε με Σταθμό ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στον οδηγό του φορτηγού πραγματοποιήθηκε έλεγχος μέθης με την ειδική ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης με αρνητικό αποτέλεσμα ενώ θα ληφθεί ποσότητα αίματος από τους ανωτέρω οδηγούς, για τον προσδιορισμό αλκοόλης.

Η κυκλοφορία, η ασφάλεια και η οδήγηση ως άνω εμπλεκόμενων οχημάτων ήταν νόμιμη, ενώ από τους Αστυνομικούς του Α.Τ Ρήγα Φεραίου ελήφθησαν όλα τα επιβαλλόμενα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας. Ανωτέρω οδηγός ΔΧΦ συνελήφθη και από το Α.Τ Ρήγα Φεραίου παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή ενώ θα διενεργηθεί προανάκριση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το