ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Βόλο η Φώφη Γεννηματά

Τοπικά

Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στη Ρωσία

Κόσμος

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Στον Βόλο σήμερα ο Φώτης Κουβέλης

Τοπικά

Έφυγε από τη ζωή 62χρονος Βολιώτης

Τοπικά

Πολιτισμός

«Πως να πετύχουμε τους στόχους τη νέα χρονιά» με τη συγγραφέα Κωνσταντίνα Κοντομάρη

Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Κοντομάρη θα βρίσκεται στον Βόλο σε μια διαδραστική ομιλία με θέμα: «Πως να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα χρονιά σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο» με αφορμή το νέο της βιβλίο «Πορφυρός Ηγέτης» εγχειρίδιο Αυτοβελτίωσης και Αυτοεξέλιξης. Το βιβλίο είναι ένας σύγχρονος πρακτικός οδηγός της καθημερινότητας, που οδηγεί σε εσωτερική γαλήνη, ευημερία και ευτυχία, αλλά και στον πλούτο και την επιτυχία στην εργασία και στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Σκοπός του είναι να μας εμπνεύσει να πάρουμε «Αποφάσεις» ισχυρές και να μας κινητοποιήσει να κάνουμε αλλαγές σε σωματικό, πνευματικό, ψυχολογικό επίπεδο ώστε να απελευθερώσουμε τον ΗΓΕΤΗ που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 26/1/2019 ώρα 19.00 στο καφέ «Περισπωμένη» (Πλαστήρα Νικολάου 4).
Η Κωνσταντίνα Κοντομάρη είναι συγγραφέας και ομιλήτρια σε θέματα Αυτοβελτίωσης, Aυτογνωσίας και Στοχοθεσίας.
Το 2006 έγραψε το πρώτο της λογοτεχνικό βιβλίο «Στιγμές Σιωπής» (ISBN: 9608342406 Εκδόσεις Παρασκήνιο) και τον Μάρτιο του 2018 εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο της µε τίτλο «Πορφυρός Ηγέτης» – Εγχειρίδιο Αυτοβελτίωσης και Αυτοεξέλιξης (ISBN: 9786185003524 Εκδόσεις Παρασκήνιο). Όραμά της είναι να εμπνεύσει και να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους ώστε να νιώσουν ασφαλείς, βρίσκοντας τον σκοπό στη ζωή τους, αναπτύσσοντας τα ταλέντα τους, αναδεικνύοντας τον ηγέτη που κρύβουν όλοι μέσα τους».
E-mail: k.kontomari@yahoo.gr
Facebook page: KonstantinaKontomari

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το