Τοπικά

Πως κινούνται τα μέσα σε Βόλο και Μαγνησία

Χιονόπληκτοι Βολιώτες

Αρχίζει να ομαλοποιείται η κατάσταση στο Βόλο μετά την έλευση του χιονιά. Από το βράδυ όλες οι κεντρικές αρτηρίες της πόλης είναι ανοιχτές για τη διέλευση των οχημάτων, ωστόσο αυτή γίνεται δύσκολη στα στενά της πόλης, που ακόμη δεν έχει γίνει αποχιονισμός.
Από το πρωί ξεκίνησαν να κυκλοφορούν και ταξί, ενώ μάλιστα το τηλεφωνικό κέντρο έχει κατακλυστεί από ενδιαφερόμενους που προτιμούν να μετακινηθούν με ταξί, παρά με το αυτοκίνητό τους.
Σε ότι αφορά το Υπεραστικό ΚΤΕΛ γίνονται κανονικά τα δρομολόγια μόνο προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όχι όμως προς τη Μαγνησία. Βέβαια σ’ αυτό δεν φταίει ο χιονιάς, καθώς Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Πάσχα παραδοσιακά δεν εκτελούνταν κανένα δρομολόγιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας εντός νομού.Αύριο θα πραγματοποιηθεί το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από τα νησιά των Β. Σποράδων προς το Βόλο, ενώ το πλοίο της γραμμής θα είναι το πρώτο που θα προσεγγίσει το λιμάνι της πόλης για το 2015.
Στο μεταξύ σημειώθηκαν και βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ, ευτυχώς όμως χαρακτηρίζονται σποραδικές και μικρές σε ένταση. Στο πολεοδομικό συγκρότημα οι βλάβες αποκαταστάθηκαν, χωρίς ρεύμα όμως από το βράδυ έχουν μείνει ο Κάλαμος και το Νεοχώρι Πηλίου, με τα συνεργεία της ΔΕΗ να καταβάλουν προσπάθειες για την επανασύνδεση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το