Κόσμος

Πώς ένας 18χρονος πωλητής τσαγιού έγινε περιζήτητο μοντέλο

Ένας όμορφος «Chai wala» (πωλητής τσαγιού) στο Πακιστάν είδε την ζωή του να αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη, όταν μια φωτογραφία του στο χώρο εργασίας του, σάρωσε το διαδίκτυο.

Ο 18χρονος Αρσάντ Χαν, φωτογραφήθηκε την ώρα που έφτιαχνε τσάι στο κυριακάτικο παζάρι του Ισλαμαμπάντ από την φωτογράφο Τζαβέρια Άλι.

Χιλιάδες χρήστες του twitter αμέσως άρχισαν να μοιράζονται τη φωτογραφία, σχολιάζοντας το διαπεραστικό του βλέμμα και το hashtag #ChaiWala έγινε αμέσως δημοφιλές σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μερικές ημέρες αργότερα, ο Χαν έκανε την πρώτη του εργασία ως μοντέλο.

Το Fitin.pk, ένα site πώλησης με βάση το Ισλαμαμπάντ, έσπευσε να κλείσει συμβόλαιο με τον Χαν και ήδη χρησιμοποιεί φωτογραφίες του ως μοντέλο για ανδρικά ενδύματα.

Σε συνέντευξή του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Χαν δήλωσε πως η οικογένειά του ζει στο Ισλαμαμπάντ τα τελευταία 25 χρόνια και πως έγινε πωλητής τσαγιού πριν από λίγες ημέρες. Πρόσθεσε πως δεν είχε ακούσει ποτέ του για το Instagram και το Twitter.

pakistan-tsai-1

Η πακιστανική «Express Tribune» εντόπισε τον πωλητή τσαγιού – νυν διασημότητα στο συνηθισμένο χώρο εργασίας του. Ερωτηθείς αν γνώριζε για την παγκόσμια φήμη του, ο Χαν απάντησε ταπεινά: «Ναι, ξέρω για την πρόσφατη φήμη μου και είμαι απίστευτα χαρούμενος. Οι φίλοι μου, μου δείχνουν φωτογραφίες μου από το πρωί».

Η φωτογράφος, κυρία Άλι, που δημοσίευσε τη μοιραία φωτογραφία στις 14 Οκτωβρίου, ανέμενε την απάντηση του κόσμου, γράφοντας απλά: «Καυτό-τσάι» συνοδευόμενο με ένα κλείσιμο του ματιού.

Όπως δήλωσε η ίδια στο BBC: «Ξαφνιάστηκα που έγινε τόσο διάσημη η φωτογραφία μου – για μένα ήταν απλά μια συνηθισμένη ανάρτηση». Η Άλι, που πρόσφατα αποφοίτησε από τη σχολή μέσων ενημέρωσης, φωτογραφίζει γάμους και εκδηλώσεις στο Ισλαμαμπάντ, και δήλωσε χαρούμενη για τον Χαν.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτόν, το αξίζει. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Απλά εύχομαι να μπορέσει να χειριστεί τη φήμη και να μην πέσει σε άπληστους ανθρώπους».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το