Αθλητισμός

Πόρισμα ΕΛ.ΑΣ: «Χτυπούσαν τον Τζήλο με σφυρί στο κεφάλι!»

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ για την επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από την οικεία του στην Λάρισα.
Οι Αρχές στο πόρισμά τους προς τον εισαγγελέα αναφέρουν ότι ο διεθνής ρέφερι χτυπήθηκε στο κεφάλι με σφυρί, με την κατάθεση του 33χρονου να είναι συγκλονιστική.

«Του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΕΛ.ΑΣ, ενώ οι Αρχές κάνουν ειδική αναφορά στην κατάθεση του Τζήλου, ο οποίος αναφέρει ότι «ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του».
Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ στο πόρισμά της τονίζει: «Οι δράστες έθραυσαν με σφυρί το τζάμι της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου, την ξεκλείδωσαν και έσυραν τον Τζήλο έξω από αυτό. Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον διαιτητή αιμόφυρτο και πεσμένο στο οδόστρωμα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν».
Επίσης, οι Αρχές κάνουν ειδική αναφορά στη μαρτυρική κατάθεση Τζήλου: «Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παθών για την κατάσταση της υγείας του, υπέστη πολλαπλές εκδορές και θλαστικά τραύματα στο δεξί του γόνατο, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διαγνώσθηκε οστικό οίδημα, που αντιστοιχεί σε οστικές θλάσεις και μικροδοκιδώδες κάταγμα στους μηριαίους κονδύλους, κυρίως στον έξω, καθώς και στον έξω κνημιαίο κόνδυλο, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοαντίγραφα σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων. Πέραν αυτών, κατ’ εκτίμησή του, ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του».

Πηγή: to10.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το