Τοπικά

Πορεία στο κέντρο του Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών

Πορεία κατά της καύσης σκουπιδιών πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο κέντρο του Βόλου. Περισσότερα από 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και λίγο μετά τις 8:00 ξεκίνησε η πορεία που κινήθηκε στην Ιωλκού, Δημητριάδος, Ιάσονος ενώ κατέληξε στην πλατεία Πανεπιστημίου.  Οι συμμετέχοντες φώναζαν συνθήματα κατά της καύσης σκουπιδιών. Την πορεία ακολουθούν δυνάμεις της αστυνομίας.
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της πορείας, συγκεντρωμένοι μοίραζαν στους περαστικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο του Βόλου ανακοινώσεις ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

“Σήμερα ο Βόλος δείχνει ότι δεν φοβάται σε αυτό που θέλουν να περάσουν αυτοί που προστατεύουν τους τσιμεντοβιομήχανους. Θέλουν να φοβίσουν τον απλό κόσμο και δείχνει κατά χιλιάδες ότι δεν θέλει την καύση σκουπιδιών στον Βόλο και τη μονάδα παραγωγής SRF. Κατεβαίνουν σε αυτή τη διαδήλωση ειρηνικά, να δείξουμε τα αιτήματά μας, να τα ακούσει η κυβέρνηση και άμεσα να σταματήσει. Είμαστε εδώ και δεν θα σταματήσουμε τους αγώνες μας αν δεν σταματήσουν να καίνε τα σκουπίδια. Μέχρι να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα θα αγωνιζόμαστε. Θα ακολουθήσουν και άλλες διαδηλώσεις και πολλές πρωτότυπες δράσεις, ο αγώνας μας θα έχει πολλές μορφές” ανέφερε σε δήλωσή του ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος που συμμετείχε στην πορεία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το