Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ όταν αντίκρισαν τη συνοδό ασθενούς να έχει πληγές στα αυτιά από ποντίκια! Η 55χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο την 82χρονη μητέρα της, η οποία έπαθε γαστροραγία κι έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στην Γαστρεντερολογική Κλινική του νοσοκομείου.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η 55χρονη που συνόδευε την ηλικιωμένη στο νοσοκομείο είχε πληγή στα αφτιά της από ποντίκια.

Οι δύο γυναίκες ζουν σε άθλιες συνθήκες, μέσα σε μια τρώγλη, ενώ όπως διαπιστώθηκε είναι και υποσιτισμένες. Σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” ο διοικητής ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου Νίκος Χαριτάκης, ήδη έχουν ενημερωθεί οι κοινωνικές υπηρεσίες του νοσοκομείου για να προσπαθήσουν να τις βοηθήσουν.

Οι γιατροί πάντως περιποιήθηκαν τα τραύματα της γυναίκας, η οποία παρέμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι δύο γυναίκες ζουν στην τρώγλη εδώ και περίπου 20 χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ κάθε φορά που κάποια κοινωνική υπηρεσία προσπαθούσε να παρέμβει, εκείνες επέστρεφαν και πάλι στην τρώγλη…

Οι γείτονες όπως αποκάλυψαν, εδώ και 2-3 χρόνια, έβλεπαν μόνον την κόρη να μπανοβγαίνει στο σπίτι ενώ τόσο η 82χρονη όσο και η 55χρονη είχαν παιδιά τα οποία όμως κανείς δεν είχε δει..