Τοπικά

«Πονοκέφαλος» για το δήμο Αλμυρού τα ανείσπρακτα έσοδα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
Σε θετικό κλίμα συνεδρίασε χθες η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού, με σημαντικότερα θέματα τον Κανονισμό Λειτουργίας της Επιτροπής, την πορεία των έργων στην περιοχή και την υποβολή προτάσεων για είσπραξη εσόδων του Δήμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αλμυρού, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης Δ. Εσερίδης αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή για την υλοποίησή τους κάτω από αντίξοες συνθήκες. Επίσης, παρουσίασε στοιχεία για τα ανείσπρακτα έσοδα εσόδων του δήμου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλεται για τη μείωση των δαπανών.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης θα τεθεί προς ψήφιση ο τροποποιημένος Κανονισμός Λειτουργίας της Επιτροπής Διαβούλευσης, θα τεθούν εξειδικευμένες προτάσεις για την αύξηση των εσόδων του Δήμου και θα προταθούν από τα μέλη ο σχεδιασμός και η υλοποίηση νέων έργων.

Ο κ. Εσερίδης δεσμεύτηκε ότι οι προτάσεις των πολιτών του Δήμου θα λαμβάνονται σοβαρά υπόψη στη στρατηγική ανάπτυξης του Δήμου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το