Τοπικά

Πολύτεκνη μητέρα από το ΕΠΑΛ Αγριάς πέτυχε στη Γεωπονική Βόλου

Στο Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πέτυχε η 34χρονη Ελένη Καλογερέα, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα.
Η πολύτεκνη μητέρα που ζει στην Αγριά, φοίτησε για τρία χρόνια στο ΕΠΑΛ Αγριάς και έχοντας ιδιαίτερη αγάπη για τη μόρφωση, αποφάσισε να συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις συγκεντρώνοντας 15.045 μόρια.
«Νιώθω πολύ χαρούμενη που πέτυχα στη Γεωπονική Σχολή του Βόλου, γιατί μου αρέσει πολύ ο πρωτογενής τομέας, όπως να ασχολούμαι με τα φυτά. Παράλληλα ήταν για μένα μια δικαίωση των προσπαθειών μου όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε η Ελένη Καλογερέα.

Η ίδια ανέφερε πως «είχα ξεκινήσει από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και με την ενθάρρυνση των καθηγητών συνέχισα στο ΕΠΑΛ Αγριάς, όπου έμαθα πολλά πράγματα, ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα και πήρα τα ερεθίσματα να συνεχίσω για να προσπαθήσω την εισαγωγή μου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Έτσι αποφάσισα να δώσω πανελλαδικές εξετάσεις και με τους βαθμούς που έλαβα, πέτυχα τον στόχο μου».
Η Ελένη Καλογερέα έχει τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι, ηλικίας 12, 11, 8 και 7 ετών.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον σύζυγο και την πεθερά μου, που με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις για τη φοίτησή μου στο σχολείο και την επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις» είπε και συμπλήρωσε πως με την ίδια διάθεση για γνώση θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το