ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με νέες υπηρεσίες το eshop των My market και στο Βόλο

Χωρίς κατηγορία

Αλλαγές στα δρομολόγια του «Ερατώ»

Τοπικά

Τραυματίστηκε ποδηλάτης στην Αθηνών

Τοπικά

O καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

64.302 οι άνεργοι στη Θεσσαλία τον Μάρτιο

Τοπικά

Τοπικά

Πολυποίκιλο και ουσιαστικό έργο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Για τις τεχνικές κατάκτησης της προσωπικής τους ευτυχίας και την εύρεση νοήματος στην προσωπική τους ζωή ενημερώθηκαν οι γυναίκες του Ριζομύλου, σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στην τοπική Κοινότητα Ριζομύλου. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες του Δήμου να ενημερωθούν για τις μεθόδους που θα εφαρμόσουν προκειμένου να βρουν την προσωπική τους ευτυχία. Γυναίκες κάθε ηλικίας πέρασαν ένα δημιουργικό απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του cafe «ΤΣΑΚΟΣ» στην τοπική Κοινότητα Ριζομύλου. Στην εκδήλωση μίλησαν η ψυχολόγος Σοφία Μπαλαμώτη και η κοινωνική λειτουργός Μαρία Μπακάλη.

Η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Βάσω Παπανικολάου-Χατζοπούλου ενημέρωσε τις παριστάμενες για την δομή του Κέντρου Κοινότητας που δημιούργησε ο Δήμος εδώ κι ένα χρόνο, παρέχοντας πολυποίκιλο και ουσιαστικό έργο στους δημότες. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις προσωπικές και ομαδικές συνεδρίες που υλοποιούνται στους παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία και στα ΚΔΑΠ.

Τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και κατέκλυσε την αίθουσα προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα της εποχής και τις δράσεις του Δήμου.

sdr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το