Αθλητισμός

Πολύ καλή εμφάνιση της Βολιώτισσας Μένιας Τσιόβολου στο Παγκόσμιο

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μένια Τσιόβολου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νεανίδων αλπικού σκι που διεξάγεται στη Val di Fassa της Ιταλίας. Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης κατετάγη 62η ανάμεσα από 115 αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα σημειώνοντάς μια πολύ καλή επίδοση, ενώ στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης δε κατάφερε να τερματίσει.

Σημαντικές επιτυχίες είχε ο ΕΟΣ Βόλου και στη Ρουμανία. Αυτή τη φορά σε διεθνείς αγώνες παίδων-κορασίδων αλπικού σκι, όπου οι αθλητές μας σημείωσαν πολύ καλά αποτελέσματα. Η Ρεγγίνα Καλτσογιάννη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη τεχνική κατάβαση Κ1 (U14) και ο Βασίλης Παπακρίβος ήταν 5ος στο ίδιο αγώνισμα στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών .
Ακόμη η Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη και ο Δημήτρης Ασβεστάς κατέλαβαν την 6η και την 7η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες K2 και Π2 (U16) της τεχνικής κατάβασης. Ο Απόστολος Βουγιούκας ήταν 7ος και η Ευριδίκη Δημητρώφ 10η στο ίδιο αγώνισμα, ενώ η Άννα Ασβεστά τερμάτισε 9η στην κατηγορία της στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση .

Τέλος την 3η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος στη χιονοσανίδα και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του γιγαντιαίου σλάλομ κατέλαβε ο αθλητής του ΕΟΣ Βόλου Αναστάσιος Ζαρκάδας. Οι αγώνες ήταν παράλληλα και διεθνείς έτσι ο αθλητής μας κατετάγη 6ος στον διεθνή αγώνα . Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Βιτσίου Καστοριάς από 8 έως 10 Φεβρουαρίου. Το Διοικητική Συμβούλιο και η Τεχνική Επιτροπή χιονοδρομίας του ΕΟΣ Βόλου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις επιτυχίες και τους εύχεται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το