Κόσμος

Πωλούνται στο internet θετικά τέστ εγκυμοσύνης!

test

Από 20 δολάρια ξεκινά στην craiglist (ένα από τα πιο δημοφιλή sites στις ΗΠΑ, για να βρεις ό,τι ζητάς) η τιμή για τα θετικά τεστ εγκυμοσύνης που απευθύνονται σε γυναίκες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα METRO, οι διαφημίσεις για θετικά τεστ εγκυμοσύνης ολοένα αυξάνονται στην Craiglist: “Έχω θετικό τεστ εγκυμοσύνης για όσες από εσάς χρειάζονται μια μικρή βοήθεια να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να δεσμεύσουν το σύντροφό τους στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μόλις με 20 δολάρια” λέει μια διαφήμιση, ενώ μια δεύτερη ρωτάει: “Θέλετε να “κλειδώσετε” τον σύντροφό σας στις διακοπές; “(Και οι δύο έχουν αφαιρεθεί).
Δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά. Τα θετικά τεστ εγκυμοσύνης στην Craigslist εμφανίστηκαν το 2013 και ήταν τόσο δημοφιλή που οι αρχές του Κάνσας ξεκίνησαν να ερευνούν τις υποθέσεις λέγοντας ότι η πώληση των τεστ, είναι παράνομη.
“Για παράδειγμα, εάν ένας παντρεμένος άντρας έχει ερωμένη με την οποία προσπαθεί να χωρίσει και αυτή του παρουσιάσει το ψεύτικο τεστ εγκυμοσύνης για να αποσπάσει χρήματα, ώστε να μην το πει στην σύζυγο, αυτό θεωρείται εκβιασμός”, εξήγησε ένας αστυνομικός στο τηλεοπτικό δίκτυο KCTV του Κάνσας.
πηγή  www.lifo.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το