Αθλητισμός

Πόλο: Τυπικά μετέχει ο ΟΕΑ/ΝΑΒ στο πρωτάθλημα Νέων-Γυναικών

Η αυλαία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών ανοίγει σήμερα με Νέες Γυναίκες του ΟΕΑ/ΝΑΒ να αγωνίζονται στο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Στις Νέες Γυναίκες έχει αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αφού για την πρόκριση στην τελική φάση θα διεξαχθούν δύο γύροι. Ο πρώτος αυτό το Σαββατοκύριακο και ο δεύτερος στις 4-6 Ιανουαρίου.
Εδώ έχουμε τη συμμετοχή του ΟΕΑ/ΝΑΒ, που στο πλαίσιο του 3ου ομίλου θα παίξει στο κολυμβητήριο της Λάρισας με αντιπάλους τους ΠΑΟΚ, Ν.Ε. Πατρών και Ν.Ο. Λάρισας. Από το γκρουπ αυτό στα τελικά (11-13 Μαρτίου) θα περάσουν δύο ομάδες.

Η βολιώτικη ομάδα θα έχει αρκετές ελλείψεις και γι’ αυτό η συμμετοχή της θα είναι τυπική. Ο προπονητής Λάμπρος Καρύδας μας είπε σχετικά: «Δεν τρέφουμε αυταπάτες όσον αφορά το θέμα της πρόκρισης. Όμως τα κορίτσια που θα παίξουν θα αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και αυτό αποτελεί από μόνο του κέρδος»

Το σκουφάκι του ΟΕΑ/ΝΑΒ θα φορέσουν οι εξής αθλήτριες: Ραφαέλα Μίνγκο (τερματοφύλακας), Ελεάνα Βαμβάκου, Στεφανία Γιάνναρου, Ανατολή Καρούτη, Ελένη Κωστίμπα, Ελευθερία Κανατά, Βικτώρια Αγγελάκη, Δήμητρα Καραθανασοπούλου.

Το πρόγραμμα του α’ γύρου στο κολυμβητήριο της Λάρισας είναι το ακόλουθο:

Σάββατο 30/10
17.00 ΠΑΟΚ-ΟΕΑ/ΝΑΒ
18.30 Ν.Ε. Πατρών-Ν.Ο. Λάρισας
Κυριακή 31/10
09.00 Ν.Ο. Λάρισας-ΠΑΟΚ
10.30 Ν.Ε. Πατρών-ΟΕΑ/ΝΑΒ
16.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ν.Ο. Λάρισας
17.30 ΠΑΟΚ-Ν.Ε. Πατρών

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το