Πολιτισμός

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Αλμυρού

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις 2018 που διοργανώνει ο Δήμος Αλμυρού, ενώ για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο ακολουθούν:
-Κυριακή 12 Αυγούστου, Βρύναινα, μουσική βραδιά.
-Δευτέρα 13 Αυγούστου, 8.30 μ.μ., Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού (προαύλειος χώρος), μουσική συναυλία αφιερωμένη στο Αυγουστιάτικο Φεγγάρι με τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αλμυρού και φωνητικά σύνολα.
-Τρίτη 14 Αυγούστου, Ανάβρα, μουσική δημοτική βραδιά, 9.30 μ.μ., πάρκο Ευξεινούπολης, μουσική βραδιά με τον Γ. Πάγκαλο.
-Πέμπτη 16 Αυγούστου, 9.30 μ.μ., παραλία Πτελεού, μουσική βραδιά με τον Γ. Πάγκαλο.
-Παρασκευή 17 Αυγούστου, το πρωί, στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αλμυρού, πανηγυρική δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση τμημάτων συλλόγων με παραδοσιακές φορεσιές και μαθητικές σημαίες σχολείων, για την απελευθέρωση της πόλης του Αλμυρού, 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Αλμυρού, εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης του Αλμυρού, 15ο Χορωδιακό Φεστιβάλ.
-Παρασκευή 17, Σάββατο 18, Κυριακή 19 Αυγούστου, κεντρική πλατεία Αλμυρού, έκθεση βιβλίου.
-Σάββατο 18 Αυγούστου, 8.30 μ.μ., κεντρική πλατεία Αλμυρού, Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από χορευτικά συγκροτήματα για την επέτειο της απελευθέρωσης.
-Κυριακή 19 Αυγούστου, κεντρική πλατεία Αλμυρού, λογοτεχνική βραδιά με τοπικούς συγγραφείς.
-Τρίτη 22 Αυγούστου, Αχίλλειο, μουσική βραδιά.
-Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, 7.30 μ.μ., Ευξεινούπολη, Μουσείο Αύρας Παπαδοπούλου, «Μουσικό αφιέρωμα» στη μνήμη της Αύρας Παπαδοπούλου, με τη Μικτή Τετράφωνη Χορωδία και Μουσικό Σύνολο του Δήμου Αλμυρού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το