Τοπικά

Πολιτική εκδήλωση της ΝΔ αύριο στον Αλμυρό με τον Λ. Αυγενάκη

Σειρά εξορμήσεων και εκδηλώσεων προγραμματίζει η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, ώστε «να κοινωνήσει ευρύτερα το μήνυμα, το διαυγές μήνυμα Αλήθειας, για να ανακτήσει η Χώρα μας την χαμένη της αξιοπιστία» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Το μόνο ξεκάθαρο μήνυμα Προοπτικής, που θα βγάλει την Ελλάδα από την μέγγενη της ύφεσης. Το μόνο διαυγές μήνυμα Ελπίδας που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και όπως διαπιστώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, κάθε μέρα που περνά ο πολιτικός λόγος της Νέας Δημοκρατίας έχει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση. Κάθε μέρα που περνά, οι πολίτες αυτής της χώρας στρέφουν το βλέμμα τους στη μια πολιτική παράταξη η οποία μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα του τόπου. Κάθε μέρα που περνά γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, για ένα κύμα μεταρρυθμίσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, τονίστηκε η σημασία που έχει η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον Αλμυρό, για τα ζητήματα αγροτών, κτηνοτρόφων και μεταποιητών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού, στις 11 το πρωί.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου και ο Υπεύθυνος της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων κ. Κων/νος Μπαγινέτας.

Στην ανοιχτή εκδήλωση στον Αλμυρό θα κυριαρχήσουν φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα που αφορούν αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές και η ΝΟ.Δ.Ε. απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής ώστε οι δυνητικά ωφελούμενοι να ενημερωθούν υπεύθυνα και έγκαιρα και παράλληλα να καταθέσουν ερωτήματα και απορίες.

Το μεσημέρι στις 14:00 της ίδιας ημέρας θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Παρόμοιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται στο Βελεστίνο και στο Πήλιο, μέσα στον Νοέμβριο.

Τέλος, στη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε., κατατέθηκε από τον Πρόεδρο κ. Δημ. Νταόπουλο η πρόταση διευρυμένων συνεδριάσεων του οργάνου για θεματικές ενότητες ενώ πρότεινε και την πραγματοποίηση συνεδριάσεων της ΝΟΔΕ στην περιφέρεια της Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το