Ελλάδα

«Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες Πανούση- Αντί να τις περιφέρει στα ΜΜΕ να πάει στη Δικαιοσύνη»

panousis

«Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στην Δικαιοσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού.

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης καταγγέλλει ευθείες απειλές από οργανωμένες ομάδες με έδρα τις φυλακές, τρομοκράτες αλλά και από κυκλώματα αξιωματικών μέσα στην αστυνομία που έχουν σχέσεις με διεφθαρμένα άτομα που ασχολούνται με την πολιτική.

Όπως λέει ο κ. Πανούσης όσα γνωρίζει και όσα έχει ζήσει τα έχει καταγράψει σε ένα βιβλίο με ψευδώνυμα ενώ για λόγους ασφαλείας δικής του και της οικογένειάς του έχει καταθέσει τα πραγματικά ονόματα σε συμβολαιογράφο.

“Το κείμενό μου καθιστά φανερό τί έχει γίνει. Τί έχει γίνει δηλαδή στο παρασκήνιο. Όχι στο προσκήνιο. Τί έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιόν τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα. Γιατί απειλούν τη ζωή μου” λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το