Παραπολιτικά

Πολύ αργά για …δάκρυα

Ο πρόεδρος της συνοικίας του Παλαιού  Λιμεναρχείου κ. Περσουφλιώτης δήλωσε χθες, μετά από πολλές ημέρες αφωνίας, ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Βόλου Α. Μπέο, προκειμένου να του εκθέσει το πρόβλημα της επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της συνοικίας, από τη ρύπανση που προκαλεί το λιμάνι, το οποίο δεν εφαρμόζει ούτε τους περιορισμένους περιβαλλοντικούς όρους, που έχουν τεθεί.

Θυμίζουμε ότι ο δήμαρχος, όταν ρωτήθηκε, είχε απαντήσει ότι προέχει η ανάπτυξη του λιμανιού γι’ αυτό και σημασία πρέπει να  δοθεί στους πολλούς και όχι στις 200 διαμαρτυρόμενες οικογένειες.

Οι δηλώσεις Μπέου για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν προκαλούν έκπληξη. Έκπληξη προκαλεί η στάση του δραστήριου προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Παλαιού Λιμεναρχείου.

Ο δήμαρχος έλαβε στις εκλογές συντριπτικά ποσοστά στη συγκεκριμένη συνοικία και είχε την αμέριστη στήριξη του κ. Περσουφλιώτη. Αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο δεν είχαν τεθεί την προεκλογική περίοδο στον υποψήφιο τότε δήμαρχο τα κρίσιμα θέματα της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Προφανώς γιατί τότε τους συνέδεε μόνο η αγάπη για τον Ολυμπιακό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το