Παραπολιτικά

«Πόλεμος» ξενοδόχων-Πρεβεζάνου στη Σκιάθο “Θ”

Μια γρήγορη μελέτη στα στοιχεία του ΣΕΤΕ προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Κουκουλάκη. Και αυτό γιατί το αεροδρόμιο της Σκιάθου είναι αυτό με τις λιγότερες διεθνείς αφίξεις μέχρι και τον μήνα Απρίλιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία ο διεθνής προορισμός της Σκιάθου «τρώει» τη σκόνη ακόμα του αεροδρομίου της Καβάλας.

Άκτιο – 1.989 αφίξεις, Άραξος 1.361 αφίξεις, Σάμος (με το προσφυγικό να την «καίει) – 825 αφίξεις, Καβαλά – 411 αφίξεις, Σκιάθος – 89 αφίξεις, Κάρπαθος – 0 αφίξεις. Το Άκτιο, η Άραξος, η Καλαμάτα και η Καβάλα έχουν περισσότερες αφίξεις από ό,τι η Σκιάθος.

«Όταν επί σειρά ετών διάφοροι προορισμοί προσπαθούν και έχουν καταφέρει να πετύχουν, έστω και σταδιακά, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου εμείς ακόμα αποφασίζουμε το σχέδιο που θα καταρτίσουμε. Όταν ανταγωνιστικοί προορισμοί προς εμάς έχουν κανονικά ομπρέλες στις παραλίες τους, εμείς συνεχίζουμε να δημιουργούμε δυσαρεστημένους επισκέπτες. Όταν δεν καταρτίζονται κανονιστικές για την τουριστική ευμορφία της Σκιάθου, ώστε αυτοί που έρχονται να βρίσκουν ένα νησί έτοιμο και όχι ένα νησί εργοτάξιο από τις εργασίες που γίνονται, τα αποτελέσματα θα είναι τα παραπάνω», υποστηρίζει ο πρόεδρος και κατακεραυνώνει τον δήμαρχο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το