Τοπικά

“Πόλεμος” στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

das ota

Η ΔΑΣ ΟΤΑ καταγγέλει τον απερχόμενο πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και εκ νέου υποψήφιο κ. Μαγιάκο γιατί θα μεταβεί στα νησιά, όπου θα διεξαχθούν εκλογές…Τον καταγγέλουν ότι θα κάνει περιοδεία με χρήματα του Συλλόγου, ενώ ένας εκπρόσωπος του προεδρείου, σύμφωνα με το Νόμο, οφείλει να μεταβεί στα νησιά για να κόβει αποδείξεις στα μέλη του Συλλόγου που θα πληρώνουν για να ψηφίσουν.

«Στις προηγούμενες εκλογές μετέβη στα νησιά η Εύη Καρυδάκη της ΔΑΣ ΟΤΑ  για τον ίδιο λόγο και έλαβε πλέον των 500 ευρώ για τα έξοδά της. Είναι αθλιότητες όλα και με αθλιότητες προσπαθούν να κάνουν εκλογές σπιλώνοντας συναδέλφους τους. Οι αποδείξεις από τα υψηλά έξοδα υπάρχουν στο ταμείο ευτυχώς», ήταν η απάντηση του προεδρείου.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΑΣ:

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο  οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις των ιθυνόντων της «ενιαίας» παράταξης στο Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας.

Αφού δεν απέδωσαν οι τρομοκρατικές απειλές προς τους εργαζόμενους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Σ.-ΟΤΑ και ενώ  οι εκλογές ξεκινούν με τα τρία τακτικά μέλη της εφορευτικής και με μία κάλπη, από τα νησιά, παράτυπα και παράνομα, θέλουν να στήσουν και δεύτερη κάλπη που να αποτελείται από ένα αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής, η οποία θα γυρνάει – ταυτόχρονα – σε άλλες περιοχές. Δηλαδή τις ίδιες μέρες και ώρες, η εφορευτική επιτροπή να βρίσκεται σε ένα μέρος και να κάνει εκλογές και μια δεύτερη κάλπη, για την οποία δεν έχει την ευθύνη η εφορευτική επιτροπή, να κάνει βόλτες. Παρά την απόφαση του Δ.Σ  του Συλλόγου μας, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία , να επωμιστούν οι ίδιοι τα έξοδά τους και να μην επιβαρυνθεί το ταμείο του Συλλόγου, οι κύριοι και κυρίες της πλειοψηφίας του Δ.Σ. «αποφάσισαν» να μοιραστούν τα χρήματα των εργαζομένων μεταξύ τους και στέλνουν με έξοδα του Συλλόγου τον απερχόμενο  πρόεδρο Γ. Μαγιάκο στα νησιά

Θα κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για να φέρουν σε πέρας την αποστολή που έχουν: να κρατήσουν το Σύλλογο στην υποτέλεια και τον συμβιβασμό, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κυβερνήσεων και δημοτικών αρχών και αυτό περνάει μέσα από το χτύπημα της ΔΑΣ ΟΤΑ.

Είναι αδίστακτοι απέναντι στους εργαζόμενους και το Σύλλογο»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το