Παραπολιτικά

“Πόλεμος” Μπέου – Κούγια με φόντο τη δίκη για τα στημένα

Η μεγάλη δίκη για τα στημένα του 2011, του γνωστού Koriopolis, ξεκινάει την επόμενη Παρασκευή 15 Απριλίου, αν τελικά δεν αναβληθεί λόγω της αποχής των δικηγόρων. ‘Ήδη όμως τις μέρες αυτές παίρνουμε μια γεύση του τι πρόκειται να συμβεί, αφού μαίνεται ο “πόλεμος” μεταξύ των δύο κεντρικών προσώπων της δίκης, του βασικού κατηγορουμένου Αχιλλέα Μπέου, που κατηγορείται για  διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και για  άλλα κακουργήματα, και του βασικού μάρτυρα κατηγορίας Αλέξη Κούγια.

Το τελευταίο επεισόδιο ξεκίνησε με   τις δηλώσεις του Κούγια για πρόσωπα και πράγματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην τηλεοπτική εκπομπή  «Δίκη στον ΣΚΑΙ» την περασμένη Δευτέρα. Εκεί, μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας είναι ο άνθρωπος που τορπίλισε τη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους προέδρους των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ,   ότι Πατέρας και Μπέος είναι σε συνεννόηση και ότι ο Μπέος είναι στο περιβάλλον του   Μελισσανίδη.

Στις δηλώσεις Κούγια απάντησε σήμερα ο Μπέος από το ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, και ισχυρίστηκε ότι έχει να μιλήσει με τον Πατέρα από το 2010. Παράλληλα, μίλησε με σκληρά λόγια κατά του Κούγια τον οποίο χαρακτήρισε αξιολύπητο και τόνισε ότι περιμένει από τον πρόεδρο της ΑΕΛ εν όψει του δίκης της 15ης Απριλίου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αλλιώς θα του δώσει ένα τακούνι για να ψηλώσει. Τέλος, σχετικά με το αν βρίσκεται στο περιβάλλον του Δ. Μελισσανίδη, τόνισε ότι δεν θα του υποδείξει ο «Αλέκος ο Κούγιας» με ποιον  θα κάνει παρέα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το