Ελλάδα

Πολάκης για την έξαρση της γρίπης: Δεν είναι καμιά καταστροφή, μην τρελαθούμε

“Είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή για να μην τρελαθούμε τώρα”, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας για την γρίπη η οποία μέχρι στιγμής έχει αφήσει πίσω της 39 νεκρούς οι οποίοι στην πλειοψηφία τους χαρακτηρίζονται υψηλού κινδύνου.

«Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης. Η πλειοψηφία των στελεχών είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περσινή χρονιά, είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή, για να μην τρελαθούμε τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel o Παύλος Πολάκης μίλησε για τους νεκρούς από την γρίπης τις προηγούμενες χρονιές, «2010-2011, σύνολο κρουσμάτων 309 νεκροί 101, η πλειοψηφία ανεμβολίαστοι. Γρίπη 2015-2106, σύνολο κρουσμάτων 372, 123 οι νεκροί. Γρίπη 2017-2018, 50 τα κρούσματα, 14 οι νεκροί», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε εξαπολύοντας για ακόμα μια φορά επίθεση στα ΜΜΕ τα οποία «παράγουν φόβο και καταστροφή στα πλαίσια μιας συγκροτημένης αντιπολιτευτικής διάθεσης».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το