Αθλητισμός

«Ποιος διοικεί τον ΝΠΣ;» επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. της Νίκης

«Ποιος διοικεί τον ΝΠΣ;». Αυτό αναρωτιέται η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες και καταφέρεται πάλι κατά του Αχιλλέα Μπέου. Ενδιαφέρον για την αγορά εισιτηρίων του αυριανού φιλικού με τον Ολυμπιακό δείχνουν τοπικοί παράγοντες και επιχειρήσεις.
Συνέχεια στην κόντρα με τον ΝΠΣ Βόλος έδωσε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης. Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες, οι «κυανόλευκοι» επιτίθενται ξανά στον Αχιλλέα Μπέο και θέτουν το ερώτημα ποιος διοικεί πραγματικά τον συγκεκριμένο σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Από το χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό) επικοινωνιακό ντελίριο με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις ΝΠΣ-Αχ. Μπέος στεκόμαστε στο γεγονός ότι ο κ. Μπέος αναγνώρισε ότι έχει καθήκον να ενημερώνει «τις χιλιάδες των πολιτών που τον εμπιστεύονται». Ας απαντήσει επιτέλους με την παρρησία και την ειλικρίνεια που επιβάλει άλλωστε το γεγονός ότι -όπως έχει δηλώσει- «αυτός φοράει παντελόνια επειδή τα τιμάει, ενώ άλλοι επειδή κρυώνουν» στα ακόλουθα ερωτήματα:
1. Γιατί εμφανίζεται μόνον ο ίδιος πανελλαδικά, αλλά και στον Βόλο, ως de facto διοίκηση, οραματιστής και απολογητής του ΝΠΣ;
2. Γιατί δεν έχει δει ποτέ κανείς στον Βόλο τους φερόμενους ως διοικούντες του ΝΠΣ; Και τελικά….
3. Ποιος ασκεί πραγματικά τη διοίκηση στον ΝΠΣ και εκδίδει ανακοινώσεις με την ιδιότητα αυτού που αγαπάει την πόλη του Βόλου -σε πληθυντικό μεγαλοπρέπειας; Ο «Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας από την Πιερία και παλιός γνώριμος του κ. Αχιλλέα Μπέου από την Αμερική» κ. Σπυριδόπουλος, ή ο ίδιος ο κ. Μπέος;
Οι χιλιάδες Βολιώτες, είτε τον εμπιστεύονται είτε όχι, έχουν κάθε λόγο να γνωρίζουν για ποιόν λόγο τελικά φοράει τα παντελόνια του, ο δήμαρχός τους».

Δείχνουν ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του φιλικού
Για καλό σκοπό θα «μονομαχήσουν» αύριο στο Πανθεσσαλικό Νίκη και Ολυμπιακός. Στόχος τους είναι να ενισχύσουν το Γηροκομείο Βόλου διαθέτοντας μέρος των εσόδων της αναμέτρησης στο εν λόγω ίδρυμα.
Από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι» καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να πουληθούν όσο γίνεται περισσότερα εισιτήρια, αφού ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση που υπάρχει από τοπικούς παράγοντες, επιχειρήσεις και απλούς φιλάθλους.
Για τον λόγο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης εξέδωσε ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων τονίζει τα εξής: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για την φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Απριλίου στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου.
Οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Μαγνησίας αποφάσισαν να δώσουν χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους τους προσφέροντας πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα τόσο με τις αντρικές τους ομάδες όσο και νωρίτερα με τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών ποδοσφαίρου όπως γινόταν επί σειρά ετών στο παρελθόν πριν από κάθε τοπικό ντέρμπι.
Καλούμε τους φίλους της Νίκης Βόλου 1924 να δώσουν βροντερό «παρών» στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου όπως άλλωστε κάνουν πάντα για να στηρίξουμε οικονομικά το Γηροκομείο Βόλου.
Η είσοδος των φίλων της Νίκης Βόλου θα γίνει από την Α’ πεζογέφυρα και οι φίλαθλοι μας θα καθίσουν στο νότιο πέταλο (προς την Νέα Ιωνία) και μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα σημεία προπώλησης ή από το εκδοτήριο της πρώτης πεζογέφυρας που θα λειτουργήσει για τις ανάγκες του αγώνα. Η Β’ πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή ενώ στις θέσεις των VIP θα καθίσουν μόνο τα παιδιά των ακαδημιών με τις στολές τους.
Η τιμή εισόδου των φιλάθλων ορίστηκε στα 5€ (μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Γηροκομείο Βόλου). Τα σημεία προπώλησης και διάθεσης εισιτηρίων έως το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 13:00 είναι τα παρακάτω:
• Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου, οδός Μαιάνδρου απέναντι από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στη Νέα Ιωνία.
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μαντζανά Στράτου, οδός Μαιάνδρου απέναντι από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στη Νέα Ιωνία.
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μαντζανά Στράτου Νο 2, οδός Βενιζέλου 91 στη Νέα Ιωνία».

Share
Ετικέτες: διοίκησηΝίκηΝΠΣ

Πρόσφατα άρθρα

Βασίλης Καρράς: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του – Δηλώσεις Αχ.Μπέου

Χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούν σήμερα τον Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας…

26 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: «Δεν έχω κουράγιο να μιλήσω» λέει ο αδελφός του – Δείτε βίντεο

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη…

26 Δεκεμβρίου 2023

“JAZZ BAND” – Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου συναυλία τζαζ και σύγχρονης μουσικής στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας

“JAZZ BAND” - Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου συναυλία τζαζ και σύγχρονης μουσικής στο Δημοτικό Θέατρο Νέας…

26 Δεκεμβρίου 2023

Σύσκεψη νέων αγροτών στη Ζαγορά

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας καλει σε σύσκεψη τους νέους αγρότες, στην κεντρική πλατεία Ζαγοράς…

26 Δεκεμβρίου 2023

«Στη Θεσσαλονίκη ξέρουν γιατί»: Το τραγούδι που είπε μόνο 1 φορά ο Καρράς και δεν το τραγούδησε ποτέ ξανά

Dailymedia Newsroom Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η λέξη φιλία για τον Βασίλη Καρρά ήταν…

26 Δεκεμβρίου 2023