Τοπικά

Ποινική δίωξη για αποπλάνηση 12χρονης ασκήθηκε σε 68χρονο από την Εισαγγελία Βόλου – Πρέπει να εγκαταλείψει και το σπίτι του

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανήλικης που έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση, εις βάρος 68χρονου από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, που φέρεται να θώπευε την 12χρονη κόρη των γειτόνων του. Ο 68χρονος που συνελήφθη το Σάββατο, αφέθηκε ελεύθερος χθες με περιοριστικούς όρους και απαιτήθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του και να αλλάξει τόπο διαμονής ώστε το παιδί να μην τον βλέπει. Ο δικηγόρος του συμφώνησε με την πρόταση της εισαγγελίας ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο συγκρούσεων με την οικογένεια της 12χρονης, ενώ ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε κάθε κατηγορία. Η Εισαγγελία Βόλου του επέβαλε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση ανά 15 μέρες στο αστυνομικό τμήμα και εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Ο ίδιος υποστήριξε πως απλά, αγκάλιασε και φίλησε πατρικά το κοριτσάκι όταν το συνάντησε στον δρόμο χωρίς να έχει καμία πρόθεση να το ταράξει, αλλά οι κατάθεσή του δεν έπεισε τις δικαστικές αρχές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το