Τοπικά

Ποινή φυλάκισης 38 μηνών σε 43χρονο που “τρύπωσε” σε κλινική του Βόλου και έκλεψε χρήματα

Ποινή φυλάκισης 38 μηνών, χωρίς αναστολή, επιβλήθηκε σήμερα από το δικαστήριο Βόλου σε έναν 43χρονο που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη καθώς έκλεψε χρήματα από εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική.  Ο 43χρονος το απόγευμα της Τρίτης μετέβη σε ιδιωτική κλινική και κατάφερε να φτάσει μέχρι τα αποδυτήρια του προσωπικού, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ. Τα χρήματα τα αφαίρεσε από πορτοφόλι εργαζόμενης που βρήκε μέσα στο ντουλάπι της. Το βράδυ της ίδιας ημέρας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Ωστόσο, η κλοπή στην κλινική, δεν ήταν η μόνη για τον 43χρονο καθώς πρόσφατα είχε κλέψει εργαλεία από αποθήκες αλλά και χρήματα από ινστιτούτο ανάπτυξης.
Ειδικότερα το χρονικό διάστημα από 20-30 Μαρτίου είχε εισέλθει σε αποθήκη αγροτεμαχίου ιδιοκτησίας 64χρονου και είχε κλέψει δύο εργαλεία αξίας 200 ευρώ.
Εργαλεία αξίας 600 ευρώ έκλεψε και από αποθήκη ιδιοκτησίας 55χρονου στις 22/ 23 Μαρτίου ενώ λίγες μέρες μετά, στις 29 Μαρτίου μετέβη σε ινστιτούτο ανάπτυξης και απασχόλησης 46χρονης και έκλεψε 800 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το