Αθλητισμός

Ποινή απαγόρευσης σε Κούγια για τον αγώνα με τη Λαμία

Με 15 ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια, τιμωρήθηκε ο Αλέξης Κούγιας για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τη Λαμία. Αθώωση για το «Πόντιε γ@@ώ τον πατέρα σου» στον Ζαχαριάδη.

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια καλείται να μείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες ο Αλέξης Κούγιας.

Το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League επέβαλε στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες εξαιτίας “υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω-, σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας” για το παιχνίδι της 21η αγωνιστικής με τη Λαμία, στις 10/3. Παράλληλα, επέβαλε πρόστιμο 1.500 ευρώ στην ΑΕΛ.
Για τον ίδιο αγώνα, ο Αλέξης Κούγιας είχε κληθεί σε απολογία για φραστική επίθεση στον διαιτητή Ζαχαριάδη, αλλά για τη συγκεκριμένη κατηγορία αθωώθηκε.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ Α.Ε.Λ., Α. ΚΟΥΓΙΑ (Μεγαλομέτοχο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/03/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/03/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ ΑΕΛ.:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το