Τοπικά

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία με έδρα τους Δήμους Αλμυρού και Ζαγοράς Μουρεσίου. Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, δεν θα λειτουργήσουν και τα σχολεία στον Δήμο Νοτίου Πηλίου.  Αύριο θα ανοίξουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου.  Όσον αφορά στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας και το 4ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί πως ούτε αυτά θα λειτουργήσουν, με νεότερη ανακοίνωση της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έγινε γνωστό ότι καταβάλλονται προσπάθειες να λειτουργήσουν τελικά. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα επανεξεταστεί αύριο το πρωί.
Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη και τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Σκιάθο, μετά από απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Πρεβεζάνου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί.
Επίσης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία και στη Σκόπελο.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τους μαθητές που φοιτούν σε σχολεία που θα λειτουργήσουν, αλλά κατοικούν σε περιοχές στις οποίες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν, δεν θα ληφθούν υπόψη οι αυριανές απουσίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το