Θ Plus

Ποδοσφαιριστής έστειλε ως γαμπρό τον αδελφό του στην τελετή, επειδή έπαιρνε μεταγραφή

Ποιος είπε ότι η ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι εύκολη εκτός αγωνιστικών χώρων και προπονήσεων, ακόμη κι αν αμείβεται καλά.
Μια ακόμη απόδειξη έρχεται από τον Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι. Ο ποδοσφαιριστής από τη Σιέρα Λεόνε, που πρόσφατα πήρε μεταγραφή στη Μάλμε, αναγκάστηκε λόγω της μετακίνησής του στη σουηδική ομάδα να απουσιάσει από τον ίδιο του τον γάμο και να στείλει… τον αδελφό του ως γαμπρό στη θέση του.

Ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε στη Μάλμε στις 22 Ιουλίου από την Χενάν Σονγχάν Λονγκμέν, ωστόσο μια ημέρα νωρίτερα ήταν προγραμματισμένη στη χώρα του η γαμήλια τελετή. Για να ολοκληρωθεί η η μεταγραφή, ωστόσο, έπρεπε να βρίσκεται στη σκανδιναβική χώρα νωρίτερα από την ημέρα που ανακοινώθηκε η μετακίνησή του, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τον γάμο του.

Κάπως έτσι, ο επιθετικός της σουηδικής ομάδας έπρεπε να στείλει κάποιον να τον εκπροσωπήσει ως… γαμπρός. Και ποιος θα ήταν ιδανικότερος από τον αδελφό του;

Ο Τουράι δημοσίευσε φωτογραφίες που ο γαμπρός φιλά τη νύφη -και όχι, δεν είναι ο αδελφός του, αλλά ο ίδιος. Απλώς, οι εικόνες αυτές αποθανατίστηκαν κάποιες ημέρες νωρίτερα από την τελετή.

«Παντρευτήκαμε στις 21 Ιουλίου στη Σιέρα Λεόνε. Αλλά, δεν ήμουν εκεί, γιατί η Μάλμε μου ζήτησε να πάω νωρίτερα. Βγάλαμε τις φωτογραφίες εκ των προτέρων. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ήμουν εκεί αλλά δεν ήμουν. Ο αδερφός μου έπρεπε να με εκπροσωπήσει στον ίδιο μου τον γάμο. Αλλά, θα προσπαθήσω να τη φέρω (τη νύφη) στη Σουηδία και στο Μάλμε, για να είναι κοντά μου. Θα ζήσει εδώ μαζί μου», είπε ο 27χρονος στο Afton Bladet.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το