Αθλητισμός

Πλούσιες οι δράσεις του «Αετού» Αγριάς

Πλημμύρισε από κόσμο το Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς στην επίδειξη καράτε με τίτλο «Το πέταγμα του Αετού». Πρωταγωνιστές «οι μικροί Αετοί», που παρουσίασαν την πολεμική τέχνη που διδάσκονται από τους εκπαιδευτές του συλλόγου Άστλι Διονυσία και Άστλι Αλεξάντερ. Μια παράσταση γεμάτη γνώσεις για την Πολεμική Τέχνη, μουσική, ένταση, δυναμισμό, θετική ενέργεια και συγκίνηση.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τον πανοσιολογιότατο π. Βαρνάβα, τον πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδας Νομικό Νικόλαο, τον αντιπρόεδρο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Ζαρκάδα-Βεργή Απόστολο, τον αρχηγό του Shidokan Karate Hellas Κατσούρα Λήο, την παγκόσμια πρωταθλήτρια 2018 στο Shidokan Karate στα Kata, πρόεδρο διαιτησίας E.O.S. και γραμματέα Κεντρικής Ελλάδος στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε Αϊστρατή Γεωργία, τις εκπροσώπους της Πενθεσίλεια, καθώς και τους υποψήφιους Δημοτικής Κοινότητας Αγριάς Μαρία Γιαννή, Κάιρα Κατερίνα και Τσικρικτσή Κλειώ, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Επίσης ο «Αετός» ευχαριστεί την πρόεδρο του ιδρύματος Κατερίνα Πορφυρογένη για την διάθεση του χώρου, την υπεύθυνη του ιδρύματος Εύα Σουτραλή για την άψογη συνεργασία, τον Ευάγγελο Αρέθα για την τεχνική υποστήριξη, την Άσπα Γαϊτάνη και την Κατερίνα Πετρίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους, όλους τους εμφανείς και αφανείς συνεργάτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, τους παρευρισκόμενους, τους γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται και στηρίζουν τον «Αετό». Τέλος, ευχαριστεί και τα ίδια τα παιδιά που δίνουν ζωή στον σύλλογο.

Προπονητική ημερίδα στη Ν. Αγχίαλο
Σε προπονητική ημερίδα Knock Down (πλήρους επαφής) που έγινε στη Νέα Αγχίαλο, μετείχε και ο «Αετός» Αγριάς. Η ημερίδα περιελάμβανε επιδείξεις Kάτα (ακολουθία από block, γροθιές και λακτίσματα με έναν φανταστικό αντίπαλο), Αυτοάμυνας και Kumite (αγώνες με αντίπαλο). Διοργανωτές σύλλογοι ήταν ο Α.Σ Πήγασος Βόλου και ο Α.Σ Μαχητικών Τεχνών Αλμυρού. Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Shihan Κατσούρας Λήο 7 Dan (εκπρόσωπος του shidokan στην Ελλάδα και περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε).
Συμμετείχαν σύλλογοι από τον Βόλο, τον Αλμυρό, την Αγχίαλο, τα Τρίκαλα καθώς κι από Κοζάνη.
Για ακόμη μια φορά ο Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών Αγριάς «Ο Αετός» με εκπαιδευτές τους Άστλι Αλεξάντερ και Άστλι Διονυσία, δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια ακόμη σημαντική και εποικοδομητική ημερίδα που αποσκοπούσε στην βελτίωση του επιπέδου των παιδιών, στην απόκτηση εμπειριών καθώς και στην κατανόηση την έννοιας του «ευ αγωνίζεσθαι».
Στην προπονητική ημερίδα παραβρεθήκαν αθλητές όλων των επιπέδων από αρχαρίους μέχρι μαύρες ζώνες καθώς επίσης εκπαιδευόμενοι κριτές της ελληνικής οργάνωσης Shidokan πραγματοποίησαν την πρακτική τους πάνω στους κανονισμούς διαιτησίας του KnockDown υπό την εποπτεία της προέδρου της Ε.Ο.S. Shihan Αϊστρατή Γεωργία 5 Dan.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το