Τοπικά

Πλούσιες σχολικές δραστηριότητες στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης

Τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης τη σχολική χρονιά 2016-2017 παρουσίασαν οι μαθητές την Παρασκευή 26/5/17 και τη Δευτέρα 29/5/17 στο αμφιθέατρο του σχολείου. Την Παρασκευή παρουσιάστηκαν τα Πολιτιστικά Προγράμματα:

α) «Σχολική Εφημερίδα» υπ. καθηγητές: Σιαμέτη Α., Πετρά Ε., Λάιος Δ.
β) “Είναι που ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη” υπ. καθηγητές: Δρόσου Μ., Τσιαμανή Ε., Λάιος Δ.
γ) “Και εγένετο οίνος…….!!! Από το αμπέλι ……στο κρασί, η ιστορία του κρασιού από την αρχαιότητα έως σήμερα” υπ. καθηγητές: Σταυραντώνη Μ., Σιαμέτη Α., Καραγιαννοπούλου Μ. Τραγούδια για το κρασί τραγούδησαν οι μαθητές της χορωδίας με την καθοδήγηση της κ. Κούτσικου Ά.
δ) “Κουρί: Ένα δάσος–4 εποχές” υπ. καθηγητές: Γερούκη Α., Κουτσομήτρου Θ., Μηλιώνη Φ.
ε) Τα ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+KA2 με τίτλο “Young Epicure Searching for Happiness” και με τίτλο “ Modern Extrovert European Tales” υπ. καθηγητές: Σταυραντώνη Μ., Καραγιαννοπούλου Μ.
Υπήρχε έκθεση με τα ατομικά και ομαδικά έργα που κατασκεύασαν οι μαθητές όλη τη χρονιά στο μάθημα της Τεχνολογίας υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Καραπτσιά Α.

Την Δευτέρα 29/5/17 οι μαθήτριες Ντόντη Ε., Κυρατζή Σ., Ξανθοπούλου Σ. και Σαμαρά Χ. παρουσίασαν τη διασκεδαστική παράσταση του Καραγκιόζη, σε κείμενα Δρόσου Μ. – Τσιαμανή Ε. Οι μικρές μαθήτριες ήταν εκπληκτικές και ευχαριστούν τον Π. Τράικο Α. και τον κ. Καραζούπη Χ. για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Ευξεινούπολης (Τσαπάρα Β., Κυρατζής Γ., Καραζούπη Μ., Τιμπλαλέξης Σ., Ζαντιώτης Ε., Ξυνού Π., Αμβράζη Ε., Καμπούρη Ε., Καλλέ Σ., Αραμπατζή Ν., Γουργιώτης Χ., Μπιρμπίλης Π., Κοντομάνος Α., Κοσμίδης Π., Τσαουσάι Χ., Νικοβιώτης Δ., Δαλακούρας Α., Ζάχου Μ., Μηλιώνης Α., Τσανής Α., Δημήτραινας Ι., Κουτρούλη Ε., Καλλέ Γ.) ανέβασε το Θεατρικό έργο «Μια τρελή – τρελή οικογένεια» με υπεύθυνους καθηγητές: Καραγιαννοπούλου Μ., Σταυραντώνη Μ., Γκαραγκούνη Π. Μια καταπληκτική κωμωδία του Ν. Τσιφόρου και Π. Βασιλειάδη. Οι μαθητές εργάστηκαν σκληρά με τη βοήθεια των καθηγητών όλη τη χρονιά και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Η παράσταση ήταν εξαιρετική και το κοινό διασκέδασε με τις έξυπνες ατάκες τους.

Η θεατρική ομάδα ευχαριστεί την εκπαιδευτικό κ. Μουρτζανού Μαρία από το 12ο Γυμνάσιο Λάρισας η οποία έδωσε τα κείμενα του θεατρικού έργου με πολλή χαρά. Ευχαριστεί τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, τον κ. Θεοδώρου, τον κ. Δεληζήση, την κ. Μυλωνά, τον κ. Κολώνη, για τη βοήθειά τους, την κ. Γκαραγκούνη για τα σκηνικά και τα έπιπλα και την κ. Καραγιαννοπούλου για τη σκηνοθεσία και τα έπιπλα. Τέλος ευχαριστεί την εφημερίδα «Λαό» και τον ηλεκτρονικό τύπο almyros.gr και almyrosinfo.gr για την προβολή και κάλυψη των εκδηλώσεων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το