Αθλητισμός

Πλούσιες οι δράσεις του ΟΜΑΘ

Άκρως ενδιαφέρον το προηγούμενο δεκαπενθήμερο τόσο για τους αθλητές όσο και για τον ίδιο τον Ο.Μ.Α.Θ. αφού η Ανάβαση Πορταριάς έφερε ανάμικτα συναισθήματα την ώρα που η 3η έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Παίρνοντας τα πράγματα με χρονολογική σειρά μπορεί στην Ανάβαση Πορταριάς η τύχη να μην ήταν στο πλευρό των Άγγελου Χατζηαγγελάκη, Παναγιώτη Αναστασίου, Νίκο Λεγαντή, Βίκτωρα Σαρρή και Γιάννη Καμζιόλη που αν και εντυπωσίασαν στα δοκιμαστικά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν κατάφεραν να τερματίσουν, αλλά οι Απόστολος Βασδέκης, Κώστας Πατατούκος και Γιώργος Σανίδας πραγματοποίησαν αξιοπρεπέστατη εμφάνιση την ίδια ώρα που ο Γρηγόρης Κορίνθιος ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα νεότητας. Στα θετικά σίγουρα οι εμφανίσεις των Άγγελου Μπατσίλα που έχασε στο νήμα το βάθρο της Α5 και Βασίλη Ανάγνου που αν και πρωτοεμφανιζόμενος ανέβηκε το βουνό σημειώνοντας χρόνους που μόνο χαμόγελα μπορούν να φέρουν στον ίδιο. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift στην Ε10 ενώ μετά από σκληρή μάχη στην Α5 ο Στάθης Δαμασιώτης με Toyota Yaris αναδείχθηκε νικητής την ώρα που ο Δημήτρης Μπερτζέμης με B.M.W. M3 E36 διέλυσε τον ανταγωνισμό στην Formula Saloon.

Από εκεί και πέρα, η 3η έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με θεατές και συμμετέχοντες να γεμίζουν χρώμα την Παραλία του Βόλου που για μία ακόμη φορά φιλοξένησε αγωνιστικά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και καρτ που έκλεψαν την παράσταση.
Με την ολοκλήρωση τόσο της Ανάβασης Πορταριάς όσο και της 3η έκθεσης αγωνιστικών αυτοκινήτων όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα φώτα πέφτουν στο ιστορικό rally Acropolis το οποίο πλαισιώνεται από δύο ακόμα θεσμούς το Πανελλήνιο πρωτάθλημα rally και το Κύπελλο Ασφάλτου Βορείου Ελλάδας.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από εκεί έχοντας εκπροσώπηση με τέσσερις αθλητές σε τρία διαφορετικά αυτοκίνητα διαγωνιζόμενοι και για τους δύο πανελλήνιους θεσμούς.

Ξεκινώντας από το Κύπελλο Βορείου Ελλάδας το γνωστό δίδυμο των Γιάννη Πλάγου-Άλκη Ρέντη με Honda Civic Type-R επιθυμεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο Rally Αλμυρός 2017 δηλαδή κερδίζοντας όχι μόνο εντυπώσεις και το χειροκρότημα των θεατών αλλά την κλάση τους, την F2 και την γενική σημειώνοντας ονειρικό ντεμπούτο για το 2017.
Ο Θανάσης Τσιτσιγιάννης με Citroen Saxo έδειξε στο Rally Αλμυρός 2017 να σπάει επιτέλους την κακοδαιμονία που τον κατέτρεχε δείχνοντας την ταχύτητα του και κατακτώντας την δεύτερη θέση στην C5. Στην Λάρισα αλλάζει συνοδηγό αφού στο δεξί bucket θα καθίσει ο Γρηγόρης Κορίνθιος. Ο κυπελλούχος ασφάλτου του 2013 και δευτεραθλητής του 2015 θα καθίσει στο τρίτο του διαφορετικό κάθισμα για το 2017 με το πλήρωμα να στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος για το πρωτάθλημα αυτή την φορά ο Γιάννης Μόσχος θα σφίξει τις ζώνες του για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα καθισμένος στο δεξί κάθισμα ενός αυτοκινήτου κοσμήματος του Renault 8 Gordini με τον Γιάννη Πάλμο να είναι στα πηδάλια.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται στους συμμετέχοντες στην Λάρισα καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το