Τοπικά

Πλήθος κόσμου στην πολιτική εκδήλωση της Ζέττας Μακρή – «Πάντα δίπλα στον πολίτη»

«Είμαστε πάντα δίπλα στον πολίτη, στα δικά του προβλήματα, στην κοινωνική και οικονομική πολιτική, στην εκπαίδευση, σε όλους τομείς. Από τους πολίτες αντλούμε τη δύναμη και στους πολίτες ανταποδίδουμε όλα αυτά που δικαιούνται» ήταν το μήνυμα που έστειλε η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή στη χθεσινή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε στο θεατράκι ΤΟΥ Αναύρου.
Ο χώρος κατακλύστηκε από ψηφοφόρους της Ν.Δ. και εκπροσώπους φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης που άκουσαν μεταξύ άλλων όλα όσα έχει κάνει η κεντροδεξιά παράταξη στη μέχρι τώρα κυβερνητική της θητεία.
Η χθεσινή εκδήλωση είχε συμβολικό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη νίκη της Ν.Δ. στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, όπου πέτυχε μια άνετη αυτοδυναμία.
Μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά που η υφυπουργός ήρθε σε επαφή με τους πολίτες στο πλαίσιο μιας ανοικτής εκδήλωσης, καθώς είχαν μεσολαβήσει οι υγειονομικοί περιορισμοί εξαιτίας της πανδημίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με μηνύματα μέσω βίντεο οι υπουργοί Παιδείας και Ανάπτυξης κ.κ. Νίκη Κεραμέως και Άδωνις Γεωργιάδης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, καθώς και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Παύλος Μαρινάκης.

Η υφυπουργός ανέφερε πως το κυβερνητικό έργο κρίνεται αυτά τα τρία χρόνια με θετικό πρόσημο. Παρότι προέκυψαν σημαντικές δυσκολίες όπως στο μεταναστευτικό, την υγειονομική και την ενεργειακή κρίση, τις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, «εμείς στεκόμαστε με ανοικτή καρδιά, με ειλικρίνεια και σεμνότητα δίπλα στον κόσμο, υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας και δεσμευόμαστε πως την επόμενη χρονιά που τελειώνει και η τετραετία, θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το κυβερνητικό μας έργο και έτσι να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ακόμη μια αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές», όπως τόνισε η κ. Μακρή .
Συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει τομέας που η Ν.Δ. να υστέρησε από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις ούτε υπουργός που να μην πέτυχε αυτά που υποσχεθήκαμε στον κόσμο».


Η κ. Μακρή σημείωσε πως «από σήμερα, καθώς ήδη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια θητείας, κάθε μέρα είναι προεκλογική μέρα, αφού στον τέταρτο χρόνο θα έχουμε εκλογές, όπως είπε και ο πρωθυπουργός. Είμαι χαρούμενη που οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βρέθηκαν στην εκδήλωση».
Ερωτηθείσα για την ακρίβεια και την ενέργεια, απάντησε πως «είναι δύο μείζονα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας στα οποία έχει αναφερθεί ο πρωθυπουργός. Η κυβέρνηση πετυχαίνει να λύσει μια δύσκολη εξίσωση που είναι και να μειώσει τις επιπτώσεις στη μεσαία τάξη η οποία δεν θα γίνει το υποζύγιο αυτής της ξενόφερτης κρίσης και ταυτόχρονα να μην θέσει σε κίνδυνο το δημοσιονομικό μέλλον της χώρας. Είμαστε πρόθυμοι και επαρκέστατοι να αντιμετωπίσουμε αυτά που θα έρθουν στο μέλλον».
Μάλιστα ερωτηθείσα ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει με την πολιτική της εκδήλωση, απάντησε πως «λέμε αυτό που τονίζει συνεχώς ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Πάντα δίπλα στον πολίτη, στα δικά του προβλήματα, στην κοινωνική και οικονομική πολιτική, στην εκπαίδευση, σε όλους τομείς. Από τους πολίτες αντλούμε τη δύναμη και στους πολίτες ανταποδίδουμε όλα αυτά που δικαιούνται».

 

 

Share
Ετικέτες: Ζέττα Μακρή

Πρόσφατα άρθρα

Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Μαρίας, σύμφωνα με τον στρατό

Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Μαρίας του Ικρίτ στο βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα…

26 Δεκεμβρίου 2023

Crown: Ο ηθοποιός της σειράς Ντόμινικ Γουέστ αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πια με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο Ντόμινικ Γουέστ, που παίζει στο «Crown», και ο πρίγκιπας Χάρι δεν επικοινωνούν πια και…

26 Δεκεμβρίου 2023

Σχεδόν 21.000 οι νεκροί στη Γάζα – Nετανιάχου: Οι επιχειρήσεις θα ενταθούν

Το υπουργείο Υγείας της παλαιστινιακής Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα πως οι ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα…

26 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Μέχρι αργά το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα – Καταφθάνουν πούλμαν με θαυμαστές του

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε η…

26 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: «Λύγισε» η σύζυγος του Βασίλη Καρρά με τα τραγούδια στο τέλος της κηδείας – Δείτε βίντεο

Χιλιάδες πολίτες αποχαιρέτησαν σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου τον Βασίλη Καρρά στον ναό της Αγίας Σοφίας…

26 Δεκεμβρίου 2023

Πέντε νεκροί, μεταξύ αυτών ένας ανήλικος, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξενώνα – video

Τραγικός είναι ο απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε ξενώνα στη Ρουμανία,…

26 Δεκεμβρίου 2023