Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στην πίτα του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου – Τιμήθηκε για την προσφορά της η Αθανασία Αυγέρου-Τσιλιβίδου

Γεμάτη από κόσμο ήταν χθες η Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου. Στην εκδήλωση τιμήθηκε η κ. Αθανασία Αυγέρου-Τσιλιβίδου για την προσφορά της από το 1982 ως μέλος του ΔΣ και από 1995 έως το 2012 στη θέση της προέδρου του ΔΣ του ΛΕΒ.
To Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου έκοψε χθες την πίτα του στην αίθουσα της Εξωραϊστικής, παρουσία πολλών μελών, φίλων της λυκειακής οικογένειας και άλλων φορέων της περιοχής.


Όπως έχει καθιερωθεί, κάθε χρόνο στην πρώτη αυτή εκδήλωση του έτους, το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου τιμά προσωπικότητες της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του γυναικείου χώρου του Βόλου που διακρίθηκαν για το έργο τους.

Στη φετινή γιορταστική εκδήλωση το Λύκειο τίμησε συμβολικά την κ. Αθανασία Αυγέρου-Τσιλιβίδου σε ένδειξη της πολύτιμης εθελοντικής προσφοράς της στο έργο του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου.
Η κ. Αθανασία Αυγέρου-Τσιλιβίδου τόνισε ότι «το ΛΕΒ αποφάσισε να με τιμήσει για τη μακροχρόνια υπηρεσία στο Λύκειο από το 1982 μέχρι σήμερα στο ΔΣ και από 1995 έως το 2012 για τα 17 χρόνια ως πρόεδρος».

Η ίδια ανέφερε πως «όλο το έργο ήταν ο αγώνας από το 1990 έως το 2008, ώστε να βρούμε τα χρήματα για την επισκευή του ορόφου του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου. Με τη βοήθεια όλων τα καταφέραμε» και πρόσθεσε: «Το ΛΕΒ μου πρόσφερε πάρα πολλά πράγματα και χαρές. Το τίμησα και το υπηρέτησα με όλη μου την καρδιά και με όλες μου τις δυνάμεις».
Όσον αφορά τι είναι το ΛΕΒ για αυτήν απάντησε ότι «το Λύκειο είναι εκ των ων ουκ άνευ, το αγάπησα τόσο πολύ και πραγματικά αξίζει».


Η κ. Αθανασία Αυγέρου-Τσιλιβίδου έστειλε και ένα μήνυμα προς τις νέες γυναίκες που πρέπει να ασχοληθούν με τον εθελοντισμό: «Οι νέες γυναίκες πρέπει να αποφασίσουν και να αφήσουν την καρέκλα και να γίνουν εθελόντριες. Ο εθελοντισμός προσφέρει πάρα πολλές χαρές και ικανοποιείται ο άνθρωπος ότι κάτι έκανε στη ζωή του» για να συμπληρώσει ότι «και εργαζόμενη να είναι μία γυναίκα πάλι έχει χρόνο να προσφέρει λίγο χρόνο στον εθελοντισμό και όσο μπορεί η καθεμία».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το