Τοπικά

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ «Βήματα Ζωής για τα Γενναία Παιδιά»- photos

 

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην παραλία του Βόλου στο Ηρώο, για να συμμετάσχει στην εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου «Βήματα Ζωής για τα Γενναία Παιδιά».
Παιχνίδια, τραγούδια, γευστικές δημιουργίες, μουσικά δρώμενα, live cooking , face painting, κατασκευές αθλητικά δρώμενα, μπορούν να απολαύσουν όσοι βρεθούν στην παραλία.
Ο Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου Χάρης Σιούρας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “βρισκόμαστε στην παραλία Βόλου στην πρώτη εκδήλωση για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όπως και τους υποστηρικτές μας. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας μέσα από τις νέες εγκαταστάσεις μας και να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε πάνω από 70 παιδιά απ όλη τη Θεσσαλία και στις οικογένειές τους”. Μάλιστα ευχήθηκε αυτή η εκδήλωση να αποτελέσει θεσμό και όπως είπε “να ανταμώνουμε όλοι κάθε χρόνο”.
Παρόντες στην εκδήλωση ο Ευθύμης Ρετζιάς κι η Πηγή Δεβετζή. Όπως δήλωσε ο Ευθύμης Ρετζιάς, το έργο της ΕΛΕΠΑΠ είναι τεράστιο και “είμαι εδώ και να συμβάλλω στην τεράστια προσπάθειες που γίνεται και αυτά τα παιδιά. Έχουν φροντίσει να υπάρχουν και τα απαραίτητα αξεσουράρ – μπάσκέτες και μπάλες για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τους αθλητές”.
Από την πλευρά της η Πηγή Δεβετζή που ήρθε από την Αλεξανδρούπολης δεν έκρυψε τη χαρά της για την ευκαιρία όπως είπε “να στηρίζω τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις και να συνεισφέρω. Έχω και την αθλητική φόρμα είμαι κοντά στα παιδιά λατρεύω τα παιδιά και ήρθαμε να συμβάλλουμε. Ο Βόλος είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις όπως και η Αλεξανδρούπολη”.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου.
Στην εκδήλωση συμμετέχει ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την χορωδία του Δημοτικού Ωδείου . Υπεύθυνη καθηγήτρια η κ. Σύλβια Τσιμπανακου, με συνοδεία στο πιάνο την κ. Ε. Βελέντζα, και το κιθαριστικό σύνολο ΚΙΘΑΡΩΔΗ, διδασκαλία των Κατερίνα και Μαρία Ζουμπέκη. Μεταγραφές και μαντολίνο Πάρης Θεοδωράκακης.

Δείτε φωτογραφίες

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΣΑ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το