Τοπικά

Πλήθος κόσμου στον ετήσιο χορό της Ένωσης Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου

Τον καθιερωμένο ετήσιο χορό πραγματοποίησε η Ένωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, όπου οι εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους χόρεψαν και διασκέδασαν μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του σωματείου Βάϊος Κουκλουμπέρης αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που διανύει ο τόπος και τόνισε την ανάγκη για μια συνολική προσπάθεια όλων των πλευρών ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση με ωριμότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και στο τέλος οι πολίτες να βγούν πιο ισχυροί και πιο δυνατοί.


Στην εκδήλωση παρέστησαν βουλευτές και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, ενώ την εταιρεία εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων Γιάννης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής του εργοστασίου Βόλου κ. Νίκος Μπόζος και η Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων κ. Παναγιώτα Απέργη. Το «παρών» έδωσαν επίσης ο πρόεδρος και ο Γ.Γ της Ομοσπονδίας Τσιμέντου κ.κ. Βαγγέλης Χαντζιάρας και Αναστάσιος Μιχαλόπουλος.


Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση διασκέδασαν με τα τραγούδια τωv γνωστών καλλιτεχνών Ηλία Κλωναρίδη και Νάσιας Κονιτοπούλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το