Αθλητισμός

Πλησιάζει η Νίκη στη Φούτμπολ Λιγκ – Σήμερα η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής

Ευχάριστη εξέλιξη χθες για τη Νίκη, όσον αφορά το θέμα της κατηγορίας που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Οριστικοποιήθηκε πως ο Ηρακλής δεν προτίθεται παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ φορτωμένος με χρέη, οπότε θα αδειάσει μία θέση που βάσει ΚΑΠ πρέπει να πάρουν οι «κυανόλευκοι» του Βόλου. Σήμερα η Νίκη έχει και τη γενική της συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας. Θα αρχίσει στις 5μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 6 μ.μ.

Ολοένα και πιο κοντά στη Φούτμπολ Λιγκ βρίσκεται η Νίκη, έστω και αν αυτό θα συμβεί με εξωαγωνιστικό τρόπο και έχει να κάνει με τα χρέη του Ηρακλή. Η διοίκηση της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης πιστοποίησε και επισήμως ότι δεν ασχολείται με τις εταιρικές υποχρεώσεις, οι οποίες απορρέουν από την τωρινή μορφή της και δεν παρέστη στη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης ενεργοποίησης ποινών από το Διαιτητικό Δικαστήριο για τους 11 πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Η υπόθεση εκδικάσθηκε ερήμην και από το Διαιτητικό Δικαστήριο θεωρήθηκε ως δεδομένο ότι οι «κυανόλευκοι» δεν προτίθενται να ασχοληθούν με το θέμα. Πλέον επίκειται η τελική απόφαση, η οποία λογικά θα ενεργοποιεί ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ο Ηρακλής δεν επιθυμεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αλλά ούτε και να παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ φορτωμένος με χρέη. Όλα δείχνουν ότι οδεύει προς τη Γ’ Εθνική αφήνοντας κενή τη θέση του στη Φούτμπολ Λιγκ, που βάσει ΚΑΠ θα πάρει η Νίκη. Στον «Γηραιό» συνεχίζουν να ψάχνουν για κάποιο ΑΦΜ και χθες έγινε γνωστό ότι έκαναν πρόταση στους ανθρώπους του Καραΐσκάκη, για να τους αντικαταστήσουν στη Σούπερ Λιγκ 2, αλλά αυτό δεν απασχολεί τη Νίκη διότι και πάλι θα μείνει κενή η θέση στη Φούτμπολ Λιγκ.
Στο μεταξύ, σήμερα έχουμε και τη Γ.Σ. του ΓΣΒ «Η Νίκη», που είναι εκλογοαπολογιστική. Η σχετική ανακοίνωση είναι η εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. «Η Νίκη» με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση στις 03/06/2019 καλεί σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/6/2019 στην αίθουσα διαλέξεων του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας και με ώρα έναρξης στις 17:00.

Θέματα ημερήσια διάταξης είναι τα ακόλουθα: 1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της συνέλευσης. 2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου – Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής ή Ελεγκτικού Οργάνου. 3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη. 4. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών. 5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής 6. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β «Η Νίκη» μέχρι 30/5/2019.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και με ώρα έναρξης στις 18:00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους».

Δύο κολυμβητές της Νίκης στην Εθνική
Δύο αθλητές της Νίκης Βόλου, η Ευτυχία Ιωαννίδη και ο Γιάννης Κοντοβάς, συμπεριελήφθησαν σε αποστολές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις. Όπως ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, ο Γιάννης Κοντοβάς θα συμμετέχει στην αποστολή για το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης (21-23 Ιουνίου, Μπουργκάς) και η Ευτυχία Ιωαννίδη στην αποστολή για το 15ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων (22-26 Ιουλίου, Μπακού).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το