Παραπολιτικά

Πληρώνουν τα κορόιδα

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία…  Η αποκατάσταση των ζημιών του δημοτικού οχήματος που άγνωστοι “χτύπησαν” έξω από το σπίτι του Μαλαματίνη έγινε ήδη με έξοδα του Δήμου, «καθώς επρόκειτο για δολιοφθορά».
Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βιολέτα Καντόλα κλήθηκε να δώσει απάντηση σε επερώτηση δημοτικών συμβούλων για τη χρήση των δημοτικών οχημάτων που κάνουν συναδέλφοί  της από την πλειοψηφία , οι οποίοι τα παίρνουν σπίτια τους και πολλές φορές τους έχουμε δει να τα χρησιμοποιούν σε κοινωνικές εξόδους και ψώνια. Μια φορά μάλιστα η δημοτική Μερσεντές έκανε “μπαρότσαρκα” . Την οδηγούσε έμμισθος  σύμβουλος, ο οποίος την πάρκαρε έξω από το στέκι του και τρισευτυχισμένος φωτογραφιζόταν στο μπαρ (!). Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του μπαρ “ανέβασε” την φωτό στο FB.
Η Βιολέτα Καντόλα λοιπόν απαντά πως δεν  υπάρχουν οχήματα “χρεωμένα” σε αιρετούς.
“ Όλα τα οχήματα του Δήμου μπορούν να τα οδηγούν οι υπάλληλοί του με ειδικότητα οδηγού, καθώς και όσοι αιρετοί ή υπάλληλοι δεν έχουν μεν ειδικότητα οδηγού, αλλά τους έχει  κατ΄εξαίρεση χορηγηθεί η σχετική άδεια”. Σε πόσους δημοτικούς συμβούλους και φίλους έχει χορηγηθεί άδεια δεν απαντά. Εμείς πάντως έχουμε δει τα δημοτικά αυτοκίνητα να τα οδηγεί και η “κουτσή Μαρία”. Μέχρι και οι φίλοι των αντιδημάρχων…
Το κόστος συντήρησης των οχημάτων αυτών, σύμφωνα με την κ. Καντόλα,  συμπεριλαμβάνεται στο κόστος συντήρησης των οχημάτων όλου του Δήμου. Εύγε μας λοιπόν που πληρώνουμε μεταφορές παιδιών σε σχολεία, μετακινήσεις σε μάρκετ,  τσάρκες σε μπαρ και καφετέριες.
|”Η φύλαξη των οχημάτων του Δήμου μας πραγματοποιείται στα δημοτικά αμαξοστάσια, ενώ επιτρέπεται η φύλαξή τους και στους χώρους, που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία”. Προφανώς η ισχύουσα νομοθεσία έχει ορίσει ως χώρο φύλαξης των οχημάτων και το σπίτι του Μαλαματίνη (!).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το