Παραπολιτικά

Πληρώνονται οι κακές παρέες

Φαίνεται πως στον Δήμο Βόλου έχασαν και τον τελευταίο τους σύμμαχο, δηλαδή τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με την οποία είχανε θερμή σχέση.

Η απόφαση να της κηρύξουν τον πόλεμο ελήφθη όταν επισκέφθηκε με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου την περιοχή και υπήρξε άρνηση να επισκεφθούν το Δημαρχείο , καθώς η Κυβέρνηση δεν νομιμοποιεί  το καθεστώς που έχει επιβληθεί εκεί. Δηλαδή το ότι όποτε πραγματοποιείται επίσημη επίσκεψη φορέα, τους υποδέχεται αντί του “παιδιού”, ο Μπέος. Την είχε “πατήσει” και η ηγεσία της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να γίνουν αναφορές στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Νομιμοποίηση υπόδικου για σωρεία κακουργημάτων και επαφές μαζί του έστω και αν εμφανίζεται σαν “kinder” έκπληξη, δεν πρόκειται να υπάρξουν… ήταν και είναι η “γραμμή” την οποία έτσι κι αλλιώς εφάρμοζε και η  κυβέρνηση Σαμαρά και θα εφάρμοζε οποιαδήποτε κυβέρνηση που σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό της.

Η Χρυσοβελώνη κατηγορήθηκε εκείνη την “αποφράδα” ημέρα ότι αθέτησε την υπόσχεση που τους είχε δώσει για επίσκεψη στο Δημαρχείο και το…έργο είχε και συνέχεια.

Χθες, με αμετροέπεια και αλαζονεία, η Δημοτική Αρχή συγκάλεσε το δημοτικό συμβούλιο με θέμα την επαναχάραξη της χερσαίας ζώνης λιμένος.

Ο Δήμος Βόλου όμως μόνο διαγράμμιση μπορεί να …επαναχαράξει.

Πρόταση για επαναχάραξη μπορεί να κάνει, αλλά απόφαση για επαναχάραξη δεν μπορεί να λάβει.

Η Χρυσοβελώνη λοιπόν τους “ενημέρωσε” πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα επαναχάραξης καμίας ζώνης και πως για κάθε απόφασή τους, στο πλαίσιο αποκλειστικά των δικαιωμάτων που τους δίνει ο Νόμος, θα πρέπει να απευθυνθούν στον ΟΛΒ.

Ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος της υφυπουργού για να την χλευάσει και να της θυμίσει πως όταν γίνονται εκλογές ήταν όλοι μαζί παρέα, χωρίς να εμπλέκονται ιδεολογίες στην ζεστή αυτή σχέση τους, αλλά τώρα η ίδια παριστάνει  την κυβερνητική. Δεν ξέρουμε πόσο στοίχισε η χλευαστική ανακοίνωση στην Μαρίνα Χρυσοβελώνη και πόσο την ενόχλησε το γεγονός ότι την εξέθεσαν απέναντι στην κυβέρνηση, της οποίας αποτελεί μέλος, για τις σχέσεις μαζί τους. Γεγονός είναι ότι οι κακές παρέες πληρώνονται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το