Τοπικά

Πλημμύρισε από κόσμο η εμπορική αγορά – Τι ψώνισαν οι Βολιώτες για τις ημέρες της καραντίνας

Δεύτερο εκτεταμένο λοκντάουν θα βρίσκεται σε ισχύ από αύριο το πρωϊ. Οι δρόμοι του Βόλου θα είναι άδειοι, όπως συνέβη και την περασμένη άνοιξη. Σήμερα όμως όλη την ημέρα οι δρόμοι γέμισαν από κόσμο που βγήκε για ψώνια λες και δεν υπήρχε αύριο. Αίσθηση προκάλεσαν οι εικόνες όπου πελάτες δημιουργούσαν ουρές στα καταστήματα, ακόμα και για να αγοράσουν λευκά είδη.
Αύξηση 40% στις πωλήσεις κατέγραψαν τα καταστήματα καλλυντικών…
Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, βιβλία και ρούχα προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές για να περάσουν τις ημέρες της καραντίνας, με τους εμπόρους να τονίζουν πως τόση κίνηση καταγράφεται μόνο την Black Friday. Μέρες γιορτής θύμιζε η αγορά πριν την αυριανή… «νεκρική» σιγή.

Στους δρόμους επικρατούσε από το πρωϊ το αδιαχώρητο και οι εικόνες θύμιζαν την κίνηση των Χριστουγέννων.
Ψηλά στις προτιμήσεις για τις τελευταίες αγορές ήταν τα καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και βιβλία, αλλά και τα καταστήματα με είδη ρουχισμού. Αρκετοί είναι ωστόσο και εκείνοι που, παρά το γεγονός ότι τα καταστήματα τροφίμων θα παραμείνουν ανοιχτά, σχημάτιζαν ουρές και σε σούπερ μάρκετ.
Έξω από τράπεζες και καταστήματα κινητής τηλεφωνίας όπου οι καταναλωτές πληρώνουν και τους λογαριασμούς τους επικρατούσε το αδιαχώρητο, με τον συνωστισμό σε πρώτο πλάνο.
Αντίστοιχα αυξημένη ήταν και η κίνηση στους δρόμους και όχι μόνο τους κεντρικούς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το