Τοπικά

Πλημμύρισε από κόσμο η αγορά του Βόλου- Πορεία διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

Πλημμύρισε από κόσμο σήμερα Κυριακή των Βαΐων, η αγορά του Βόλου. Οι καταναλωτές από τις 11 το πρωί, που άνοιξαν τα περισσότερα καταστήματα της εμπορικής αγοράς, κατέβηκαν στο κέντρο και πραγματοποίησαν τις πασχαλινές τους αγορές.
Μάλιστα οι έμποροι δήλωναν ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι για την κίνηση, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι οι καταναλωτές που μετά τη βόλτα τους και τις αγορές τους , επισκέφθηκαν και τα καφέ τόσο στην παραλία όσο και στην οδό Κουμουνδούρου για να απολαύσουν την ημέρα.
Ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους ήταν ασφυκτική, με πολλά αυτοκίνητα να έχουν σταθμεύσει επί της οδού Δημητριάδος.

Συγκέντρωση και πορεία από το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

Την αντίθεσή τους στο άνοιγμα των καταστημάτων δήλωσαν τα μέλη της Επιτροπής αγώνα εμποροϋπαλλήλων – ιδιωτικών υπαλλήλων του ΠΑΜΕ Μαγνησίας.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Πανεπιστημίου κι έπειτα πραγματοποίησαν πορεία επί της οδού Ερμού, Κουμουνδούρου, Δημητριάδος, Κοραή και κατέληξαν στην Πλατεία Πανεπιστημίου.
«Η επιτροπή αγώνα εμποροϋπαλλήλων του ΠΑ.Μ.Ε. θεωρεί ότι η πάλη των εργαζομένων με αίτημα Κυριακή υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα για όλο το χρόνο είναι αναπόσπαστα δεμένη με την κατάργηση του ωρομίσθιου και της μερικής απασχόλησης και τη μετατροπή των συμβάσεων αυτών σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους τους εργαζόμενους, ωράριο εργασίας για τους εργαζόμενους 40ωρο-8ωρο-5θήμερο», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ και διένειμε στους καταναλωτές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το