Τοπικά

Πλεύση Ελευθερίας: Τραμπουκισμός στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εναντίον πολιτών

“Οι μάσκες έπεσαν” δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Πλεύση Ελευθερίας μετά την επεισοδιακή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο όπου μέλη της Επιτροπής Αγώνα βρέθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την καύση σκουπιδιών .
Η Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλλει για τραμπουκισμό – λεκτικό και σωματικό- στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Χθες το απόγευμα μια ειρηνική διαμαρτυρία πολιτών της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και στην δημιουργία εργοστασίου παραγωγής SRF (καύσιμου από σκουπίδια) από τον Δήμο Βόλου, πριν την ομιλία των υπουργών Πετρόπουλου και Παπανάτσιου που ήλθαν χθες στο Βόλο για να «εξαγγείλουν» τα προεκλογικά «ταξίματα» της μνημονιακής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, κατέληξε σε έναν άγριο τραμπουκισμό, λεκτικό και σωματικό, από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εναντίον συμπολιτών μας. Στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Μάκης Μπαλής Βουλευτής, Μιχάλης Καστρινάκης αναπληρωτής συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής, Δημήτρης Δημητριάδης υπεύθυνος της επιτροπής αυτοδιοίκησης, Δημήτρης Παπαϊωάννου πρώην συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής και πρώην συνδικαλιστικό στέλεχος των εργαζομένων της ΑΓΕΤ, Φωτεινή Κοκκινάκη δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο», και άλλοι παρατρεχάμενοί τους, απώθησαν βίαια και λεκτικά συμπολίτες που έπραξαν το αυτονόητο να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας να γίνει ο Βόλος ο αποτεφρωτήρας σκουπιδιών της νότιας Ευρώπης.

Επίσης ακούσαμε τους υπουργούς Πετρόπουλο και Παπανάτσιου, να αποκαλούν φασίστες και Γκοτζαμάνηδες πολίτες του Βόλου που αγωνίζονται ανιδιοτελώς, απέναντι στο καθεστώς της ΑΓΕΤ και του Μπέου και σε μνημονιακές αποφάσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, για την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ που έχει φέρνει τον καρκίνο στο περιβάλλον της πόλης μας. Από κοντά και η Φωτεινή Κοκκινάκη που αποκάλεσε συνεργάτες του Μπέου και της Δεξιάς την Επιτροπή Αγώνα. Την Επιτροπή Αγώνα που την προηγούμενη Δευτέρα είχε συγκαλέσει συνάντηση φορέων της πόλης μας ενάντια στην καύση σκουπιδιών, στην οποία είχε συμμετάσχει και η ίδια. Η πρακτική της βίας που όλοι γίναμε μάρτυρες από στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της ειρηνικής διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα, επιβεβαιώνει ότι οι μάσκες τους έπεσαν.

Η απόπειρα συμμετοχής σε κινήματα πόλης μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας,(Συμμαχία για το νερό, Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην καύση σκουπιδιών κ.α.) είναι φανερό και στον πιο ανυποψίαστο συμπολίτη πλέον ότι ήταν για τα μάτια του κόσμου. Οι μάσκες έπεσαν, από την μια είναι αυτοί που μάχονται για το δικαίωμα να ζουν σε ένα καθαρό περιβάλλον για αυτούς και τα παιδιά τους και από την άλλη αυτοί που έχουν κάνει σημαία την υποστήριξη της κερδοφορίας της ΑΓΕΤ (ΣΥΡΙΖΑ- Μπέος). Οι πολίτες δεν θα πάψουν να αγωνίζονται για το αύριο όλων μας. Ο αγώνας συνεχίζεται!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το