Αθλητισμός

Πιθανόν στον Αλμυρό το παιχνίδι Ολυμπιακός-Πιερικός το ερχόμενο Σάββατο

Η ειδοποίηση που περίμεναν στον Ολυμπιακό Βόλου για το πότε θα κλείσει το Πανθεσσαλικό ήρθε. Τελικά, το στάδιο έκλεισε χθες το απόγευμα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες επανασποράς. Αυτό σημαίνει, πως ο Ολυμπιακός το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Πιερικό θα το δώσει, ως γηπεδούχος, πιθανότατα στο στάδιο του Αλμυρού.
Κι αυτό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δηλώσει ως δεύτερη έδρα το στάδιο «Αθ. Ραγάζος», με τη διαφορά, ωστόσο, πως στο συγκεκριμένο γήπεδο την Κυριακή 14/10 αγωνίζεται ο Γ.Σ. Αλμυρού με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Το πρόβλημα που προκύπτει με το γήπεδο αναμένεται να λυθεί και ο Ολυμπιακός θα παίξει μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο, στον Αλμυρό. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικήσεις του ΓΣΑ και του Ολυμπιακού ήρθαν χθες σε επαφή, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.
Σήμερα Τετάρτη η ΕΠΟ αναμένεται να ορίσει τα γήπεδα και τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική κατηγορία και ήδη ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για τον ορισμό του σταδίου Αλμυρού, ως έδρα, για το ματς με τον Πιερικό, ενώ και τα Τουριστικά Ακίνητα ειδοποίησαν την ΕΠΟ, πως το Πανθεσσαλικό κλείνει για εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα.

Όπως αναφέρει στο έγγραφο που έστειλαν τα Τουριστικά Ακίνητα, τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στη Νίκη, στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, καθώς και στο βοηθητικό, θα γίνουν εργασίες στον χλοοτάπητα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα. Συγκεκριμένα, θα γίνει επανασπορά και στα δύο γήπεδα, ενώ στη συνέχεια θα χρειαστεί διάστημα 15 ημερών, προκειμένου να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν οι δύο ομάδες.
Δύσκολα, πάντως, ο Ολυμπιακός θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό και στο επόμενο παιχνίδι έδρας, με αντίπαλο την Στυλίδα, που είναι προγραμματισμένο, όπως και όλα τα υπόλοιπα ματς της Γ’ Εθνικής, για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου. Λόγω της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής θα γίνουν μία μέρα νωρίτερα. Αν και ο Ολυμπιακός θα φροντίσει, μήπως και καταφέρει και αγωνιστεί η ομάδα στο Πανθεσσαλικό, εφόσον ο γεωπόνος δώσει την έγκριση.
Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι, πως την ημέρα που η ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Στυλίδα, ως γηπεδούχος, ο Γ.Σ. Αλμυρού αγωνίζεται με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη. Έτσι, δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με τη χρησιμοποίηση του σταδίου του Αλμυρού, στην περίπτωση που χρειαστεί ο Ολυμπιακός να δώσει και δεύτερο παιχνίδι έδρας μακριά από το Πανθεσσαλικό.
Θεωρείται δεδομένο, πως το ντέρμπι της 4ης Νοεμβρίου ανάμεσα στη Νίκη και στον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό.

Επιστροφή στις προπονήσεις
Μετά το ρεπό της Τρίτης, σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα γυμναστούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς, αρχίζοντας έτσι την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πιερικό. Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, με τον Πιερικό να έχει ένα βαθμό, ύστερα από δύο παιχνίδια πρωταθλήματος (ήττα από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου εκτός και ισοπαλία στην Κατερίνη με Αστέρα Ιτέας).
Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο τον ταλαιπώρησε για αρκετό χρονικό διάστημα και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο έμπειρος μέσος θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν στην αποστολή, ωστόσο, δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς η τεχνική ηγεσία μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Μόλις η ΕΠΟ ορίσει το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Πιερικό, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα δημοσιοποιήσει και τις οδηγίες προς τους φιλάθλους, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Στο μεταξύ, ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» στη οποία αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, καθώς και η εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον ειδικό καρδιολόγο κ. Ευστράτιο Μπουκή για την έμπρακτη και συνεχόμενη στήριξη του προς τον σύλλογο μας».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Γιώργος Παπαδάμ “Αποκατάσταση φωτισμού της γέφυρας μπροστά στο 304 ΠΕΒ”

Μετά από αίτημα της παράταξης του Γιώργου Παπαδάμ "Ανανέωση και Συνεργασία για τον δήμο μας",…

10 Φεβρουαρίου 2024

Στο Τοπικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας ο Φοίνικας

Ο Φοίνικας θα πάρει μέρος και φέτος στο Τοπικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας υπό την αιγίδα…

10 Φεβρουαρίου 2024

Στα Ιωάννινα η τεχνική κολύμβηση της Νίκης

Η Νίκη βρίσκεται στα Ιωάννινα όπου για τρεις ημέρες θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες…

10 Φεβρουαρίου 2024

Φέρνει τον Γεωργιανό Μακατσάρια για την επίθεση η Νίκη

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές η Νίκη βρήκε επιθετικό για…

10 Φεβρουαρίου 2024

Εντυπωσίασαν σε αγώνες κολύμβησης βετεράνων Κρύσιλας και Πατσαρίσου

Στο Σεράφειο κολυμβητήριο το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου διοργανώθηκαν αγώνες κολύμβησης μάστερς υπό την…

10 Φεβρουαρίου 2024

Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Iframe για τη live παρακολούθηση του χαιρετισμού (10:30πμ) και της ομιλίας (19:30μμ) του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,…

10 Φεβρουαρίου 2024