Τοπικά

Πήρε θέση για τις εκλογές ο Αχ. Μπέος στο δημοτικό συμβούλιο

μπέος

Άρωμα εκλογών είχε η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου. Ο δήμαρχος Αχ. Μπέος κάλεσε τους πολίτες του Βόλου να ψηφίσουν κατά συνείδηση και, απαντώντας σε σχόλια της αντιπολίτευσης για την πρόσφατη εμφάνισή του στο πλευρό της Ζέττας Μακρή, υποστήριξε ότι η κ. Μακρή θα πήγαινε στο ΚΑΠΗ για να παραδώσει δυο τηλεοράσεις και απλά τη συνόδευσε. Λίγο αργότερα, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι η Ζ. Μακρή είναι φίλη του και γι’ αυτό την στηρίζει.

Εριστικός ήταν ο κ. Μπέος  απέναντι στους συμβούλους της παράταξης Πατσιαντά. «Οι μισοί θέλατε να είστε υποψήφιοι στις εκλογές, αλλά απορριφθήκατε από την Κουμουνδούρου. Έχουν καταλάβει κι εκεί πόσο γελοίοι είστε», είπε.

«Συνεχίστε τις εξυπνάδες» του απάντησε ο κ. Πατσιαντάς και ο κ. Μπέος συνέχισε: «Αν είχατε φιλότιμο, θα έπρεπε να πάτε στα σπίτια σας. Έχετε απογοητεύσει ακόμη και τους συνεργάτες σας».

Ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Μπέος: «Αν ήσουν υποψήφιος, εγώ πάντως θα σε ψήφιζα».

Πατσιαντάς: «Έχει τη Ζέττα εσύ».

Μπέος: «Είναι φίλη μου και εγώ τους φίλους μου δεν τους πουλάω».

 Νωρίτερα ο κ. Μπέος είχε απευθυνθεί ειρωνικά στον κ. Πατσιαντά λέγοντας ότι θα περίμενε από εκείνον, ως παλιός αθλητής το πόλο που ήταν, να πηδήξει στη θάλασσα για να πιάσει το σταυρό τα Θεοφάνεια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το