Αθλητισμός

Πήρε και Γιώργο Λούρο ο Μαγνησιακός

Μετά από συντονισμένες ενέργειες ο Μαγνησιακός απέκτησε και τον Γιώργο Λούρο.
Είναι 22 ετών και παίζει στη μεσαία γραμμή. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Θριάμβου Χαϊδαρίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες του νομού Ευβοίας με τελευταία την Μακρυκάρπα.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Λούρο. Γεννήθηκε στις 24/10/1999 και αγωνίζεται ως μέσος.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Ακαδημία του Θρίαμβου Χαϊδαρίου φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα. Στη συνέχεια λόγω σπουδών μετακόμισε στην Εύβοια όπου έπαιξε για δύο χρονιές στη Νέα Αρτάκη , με την οποία τη δεύτερη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και το κύπελλο, την επόμενη χρόνια αγωνίστηκε στον Παντριαδικό και στη συνέχεια στον Λήλαντα Βασιλικού. Τελευταία ομάδα του ήταν η Μακρυκάπα Ευβοίας, με την οποία είχε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
Στο μεταξύ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Μαγνησιακού, υπό τις οδηγίες και του Θάνου Θεοδώρου, που είναι αρκετά ικανοποιημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών. Τους «κυανόλευκους» περιμένει πολλή δουλειά μια και στην ομάδα είναι πολλά τα νέα πρόσωπα που πρέπει να «δέσουν» μεταξύ τους.
Σε αυτό θα συμβάλουν και τα φιλικά παιχνίδια με τον Μαγνησιακό να έχει ανακοινώσει ότι θα παίξει στις 24/8 με την Αγία Άννα, στις 27/8 με την Αγχίαλο, στις 31/8 με τον Θησέα Αγριάς, στις 3/9 με τον Σαρακηνό, στις 7/9 με τον Γ.Σ. Αλμυρού και στις 10/9 με τον Αίαντα Σούρπης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το