Ροή

Πήρε Οικονόμου ο Ολυμπιακός Βόλου “Θ”

O Κ. Οικονόμου υπογράφει το συμβόλαιό του με τον Π.Μποτσιβάλη και τον Τζ. Βαϊτση

Τον Κώστα Οικονόμου απέκτησε χθες ο Ολυμπιακός ενδυναμώνοντας σημαντικά τη μεσαία του γραμμή. Δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές έχει αποκτήσει ως τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου και περίπου άλλοι τόσοι θα έλθουν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος χθες απέκτησε τον Κώστα Οικονόμου. Ο νεοαποκτηθείς γεννήθηκε στην πόλη μας στις 16/8/1984, ο Κώστας Οικονόμου και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό. Κατόπιν έπαιξε στη Νίκη, τον Ηρακλή, τη Βέροια, τον Εορδαϊκό, τον Τύρναβο, ενώ τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, της οποίας διατέλεσε και αρχηγός και στον Αγροτικό Αστέρα.

Πλέον το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου για την περίοδο 2016-17 έχει γεμίσει κατά το ήμισυ. Δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν ντυθεί στα ερυθρόλευκα και άλλοι 12-13 θα είναι αυτοί που θα αποκτηθούν στη συνέχεια. Από αυτούς, τρεις θα είναι ξένοι, αφού κάθε ομάδα Γ’ Εθνικής μπορεί να έχει μέχρι πέντε μη Έλληνες παίκτες, εκ των οποίων θα παίζουν οι τέσσερις.

Θυμίζουμε, ότι ως τώρα έχουν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό μόνο δύο αλλοδαποί, ο Ιβάν Ναστέφσκι και ο Φελίπε Ντα Κόστα, που πιστεύεται ότι θα κάνουν τη διαφορά. Το ίδιο φυσικά ισχύει και γι’ αυτούς που θα έλθουν. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» φέρεται να βρίσκεται και ποδοσφαιριστής που πέρυσι έπαιξε στο Παγκύπριο πρωτάθλημα. Εξελίξεις ίσως έχουμε και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μέχρι τις 11 Ιουλίου αναμένεται να έχει συμπληρωθεί το 80% του ρόστερ και γι’ αυτό τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι πιθανό να γίνει η παρουσίαση της ομάδας σε ειδική εκδήλωση. Μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 18/7 θα ξεκινήσει η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα, που θα δουλέψει με τους παίκτες στο Βόλο ως τις 3 Αυγούστου.

Μάλιστα μία ημέρα νωρίτερα (2/8) θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ενώ από τις 4 έως τις 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Αθανάσιο, στο Καϊμακτσαλάν, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κατά το διάστημα της παραμονής της εκεί, η ομάδα θα δώσει και φιλικό με τον Πανθηραϊκό, ομάδα που φέτος ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, έχοντας στη σύνθεσή της τον Μάριο Μπρέσκα.

 

Ανακοινώνει Πανθεσσαλικό για έδρα

Όσον αφορά την έδρα του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο, αυτή θα είναι το Πανθεσσαλικό στάδιο. Μόνο η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής απομένει προκειμένου να οριστικοποιηθεί ότι η ομάδα δεν θα παίξει στη φυσική της έδρα τη νέα χρονιά, δηλαδή στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος».

Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε με τους υπεύθυνους του Δήμου Βόλου. Οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν ότι το ποσό που τους ζητήθηκε να καταβάλουν μηνιαίως είναι δυσανάλογο με τις υπηρεσίες που θα παρέχονται στην ομάδα και ιδιαίτερα από τη στιγμή που το ΕΑΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στατικότητας στην ανατολική κερκίδα, αλλά και στην κερκίδα που υπάρχει προς τη Γορίτσα, με την άδεια, να λήγει τον προσεχή Οκτώβριο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

Αντίθετα, το Πανθεσσαλικό παρέχει περισσότερες ανέσεις, τόσο για την ομάδα, όσο και για τους φιλάθλους. Ωστόσο, δεν είναι το «σπίτι» του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό ήταν και θα είναι το ΕΑΚ, το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του συλλόγου.

Συνεχίζεται η συνεργασία Ολυμπιακού Β.- «Άξιον Εστί»

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «Άξιον Εστί», για την αγωνιστική περίοδο 2016 για όλα τα αθλήματα που διατηρεί ο σύλλογος (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, άρση βαρών, βόλεϊ, τζούντο και πάλη).

Το πρόγραμμα αφορά την δωρεάν απασχόληση αγοριών και κοριτσιών που έχουν γεννηθεί το 2005 έως και το 201, σε  όποιο άθλημα επιθυμούν και για όλη την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Βασική προϋπόθεση είναι οι μητέρες των μικρών αθλητών να προσκομίσουν αντίγραφο της φορολογικής τους δήλωσης και φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας θεωρημένη απο τον ΟΑΕΔ πριν την 4η Ιουλίου 2016.

Τα πλήρη δικαιολογητικά για την συμμέτοχη στο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν μετά τις 4 Ιουλίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του «Άξιον Εστί» 2421027767 (κ. Κατερίνα) και 6973640286 (κ. Τζιουμάκης Χρήστος).

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι ανατίναξε σιδηροδρομική γραμμή στη… Σιβηρία

Σαμποτάζ μέσα σε ρωσικό έδαφος και μάλιστα πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από το μέτωπο ισχυρίζεται ότι…

1 Δεκεμβρίου 2023

Ακρίβεια: Η Ελλάδα κάνει πρωταθλητισμό στον πληθωρισμό τροφίμων – Το στοίχημα για τα Χριστούγεννα

Η Ελλάδα συνεχίζει να κάνει πρωταθλητισμό στην ακρίβεια παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τα…

1 Δεκεμβρίου 2023

«Αριστερά Μπροστά»: Το πιθανότερο όνομα για το νέο κόμμα Χαρίτση-Αχτσιόγλου

«Αριστερά Μπροστά». Στο όνομα αυτό για το νέο κόμμα που προέκυψε από τη διάσπαση του…

1 Δεκεμβρίου 2023

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στα σχολεία τους

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που…

1 Δεκεμβρίου 2023

e-ΕΦΚΑ: Έρχονται ενιαίες παροχές για όλους τους ασφαλισμένους

Υπό κατάρτιση είναι ο νέος ενιαίος κανονισμός παροχών σε χρήμα του e–ΕΦΚΑ, με στόχο την…

1 Δεκεμβρίου 2023

«Ντρέπομαι πάρα πολύ» – Τι λέει μαθήτρια που είδε συμμαθητές της να διακινούν ψεύτικες γυμνές της φωτογραφίες

«Είναι πολύ άβολο. Ξέρω ότι την έχουν δει πολλά άτομα και ντρέπομαι πάρα πολύ για…

1 Δεκεμβρίου 2023