Αθλητισμός

Πήρε «διπλό» σε δύσκολη έδρα… Ο Σαρακηνός κέρδισε 1-3 τον Πρωτεσίλαο στον Πτελεό

«Διπλό» σε δύσκολη έδρα πήρε ο Σαρακηνός, κερδίζοντας 1-3 στον Πτελεό τον τοπικό Πρωτεσίλαο. Στο 15’ ο Τσουρής βγήκε από την αριστερή πλευρά και πάσαρε στον Κώστα Δημόπουλο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο Καλαμάτας έκανε δύο τα τέρματα των φιλοξενούμενων (0-2), με άψογο τελείωμα από κοντά, έπειτα από δυνατό πλάγιο του Φραγκογιάννη από τη δεξιά πλευρά. Στο 38’ ο Τσουρής πάσαρε στον Κώστα Δημόπουλο, μετά από ωραία προσπάθεια από τη δεξιά πτέρυγα και ο τελευταίος με εύστοχο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκλαβίνης κέρδισε πέναλτι στο 67’. Μετά από ένα λεπτό, ο Καλαμάτας ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Β. Βουραζέρη να του λέει «όχι», ενώ ο Νικογιάννης μείωσε με κοντινή κεφαλιά στο 70’ σε 1-3, μετά από σέντρα του Κόντρα από τη δεξιά πλευρά.

Για τους γηπεδούχους δεν αγωνίστηκε ο τιμωρημένος Ν. Βουραζέρης, ενώ ο νεαρός δρόσος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Από τους φιλοξενούμενους οι Τριανταφύλλου, Μαυρίδης, ενώ είχαν και την ατυχία να τραυματιστούν στο ματς οι Κόκκας, Κουτσογιάννης. Μάλιστα ο Κουτσογιάννης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για να του γίνουν τρία ράμματα στο κεφάλι.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Β. Βουραζέρης, Δρόσος (25’ λ.τρ. Κ. Κόρκος), Ι. Λεμονής, Σιαμανίκος, Μιαρίτης, Λάμπρου, Νικογιάννης (80’ Χάνι), Λάμπος, Βαλωτής, Κόντρα, Παπαδόπουλος (46’ Δημητρίου).
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Γιοβάνης, Σιδηρόπουλος, Γιαμαλής, Μοράλες, Κουτσογιάννης (46’ λ.τρ. Γκλαβίνης), Γώγος, Καλαμάτας, Τσουρής, Κόκκας (9’ λ.τρ. Κ. Δημόπουλος, 81’ Χισάι), Φραγκογιάννης (73’ Αντωνίου).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΟΛΑΣ

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το