Ελλάδα

Πιπιλή: Ανόητος και ηλίθιος χωρίς εισαγωγικά ο Χαϊκάλης

pipili

Δριμεία επίθεση στον Παύλο Χαϊκάλη χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο και ηλίθιο χωρίς εισαγωγικά» που «τοκογλυφεί και αμαύρωσε την πολιτική ζωή του τόπου» εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, εκτιμώντας ότι θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα με το νόμο.
«Η πιο σοβαρή χροιά της υπόθεσης είναι ότι βγαίνει ένας βουλευτής και λέει σε όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα “τού έδωσα (του Αποστολόπουλου) 5.000 ευρώ για να παίξει στο χρηματιστήριο στο εξωτερικό”. Στην ουσία τοκογλυφεί, και “παίζει” (στο ΧΑ), και κάνει παράπονα, θα το επιτρέψω;» διερωτήθηκε η κ. Πιπιλή, μιλώντας στον Σκάι.
«Ο ανόητος όχι μόνο αμαύρωσε την πολιτική ζωή του τόπου, είναι και ηλίθιος χωρίς εισαγωγικά που λέει ότι “έκανα τοκογλυφία” παρέβη το νόμο και θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Ελέγχεται ακόμη από το ΣΔΟΕ για τα 5.000 ευρώ που ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες…» συνέχισε και συμπλήρωσε: «Και ο Αποστολόπουλος και ο Χαϊκάλης είναι στο υπερπέραν».
Πρόσθεσε δε ότι «συντάσσεται ο κ. Τσίπρας με την ιστορία Καμμένου – Χαικάλη για να βοηθήσει τον συνεταίρο του να βγει στη Βουλή να σώσουν μαζί τη χώρα» και είπε σκωπτικά: «Έφερα (στο στούντιο του Σκάι) ειδικό ρολόι και στυλό. Εχουμε τον ήχο στο ρόλοι, η κάμερα στο στυλό, θα παω στο Λαζόπουλο να κάνει τη μίξη».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το