Όλοι έχουν τη δική τους μέθοδο για να ψήνουν σωστά μια μπριζόλα με επαγγελματίες και ερασιτέχνες να εφαρμόζουν διάφορους τρόπους. Όποια και αν είναι η δική σας μέθοδος, σίγουρα μπορείτε να βελτιωθείτε, πόσο μάλλον αν οι σχετικές συμβουλές είναι από τον Anthony Bourdain.
Στο παρακάτω video ο δημοφιλής σεφ τονίζει ότι είναι πολύ βασική η έμφαση στη λεπτομέρεια ενώ όπως λέει, το ουσιαστικότερο σημείο για το τέλειο αποτέλεσμα είναι η στιγμή που βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι. Σε αυτό το σημείο, ο Bourdain επισημαίνει το πόσο σημαντικό είναι το στάδιο της «ξεκούρασης» του κρέατος λέγοντας ότι πρέπει να παραμένει από 5 ως 7 λεπτά και σε αυτό το κομμάτι η υπομονή είναι πολύ βασική για το τελικό αποτέλεσμα. Η συμβουλή του σεφ λοιπόν είναι ουσιαστικά «μην αγγίζετε, πατήσετε με το δάχτυλο ή κόψετε το κρέας, απλά αφήστε τους χυμούς του να κάνουν όλη τη δουλειά». Εδώ μάλλον είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσουμε ομόφωνα…
Δείτε το σχετικό video
Πηγή olivemagazine.gr
Αποφασισμένος να προχωρήσει το έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές «βρέξει -…
Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για υπόθεση φρίκης στο Περιστέρι, όπου πατέρας βίαζε κατ' εξακολούθηση…
Πλήρωσε τα… χρωστούμενα με «πεντάρα» η Νίκη. Σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική…
Το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τους συνταξιούχους που…
«Στόχος της κυβέρνησης είναι η Ελλάδα να είναι πραγματική ευρωπαϊκή χώρα» ανέφερε σε συνέντευξή του…
Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, η συνταξιούχος οδοντίατρος Φανή Σολδάτου. Η κηδεία της θα…