Τοπικά

Πικετοφορία από το ΠΑΜΕ Μαγνησίας κατά της διοίκησης της ΓΣΕΕ

Πικετοφορία ενημέρωσης των εργαζομένων για τη δράση της ΓΣΕΕ, διοργανώνει η Γραμματεία Βόλου του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 28 Μάρτη, στις 6:30 μ.μ., στον Αγ. Νικόλαο (Ερμού). Το ΠΑΜΕ κάνει λόγο για “συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες με σκοπό να επιβάλλει με το «έτσι θέλω» τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους”.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Με σύνθημα: «ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ» δίνουμε απάντηση στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και στους αναβαθμισμένους μηχανισμούς νοθείας της εκπροσώπησης των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι στη σαπίλα που αναδύουν αυτοί, που αυτοπαρουσιάζονται ως «εκπρόσωποι της εργατικής τάξης» και μέσα από τα γραφεία τους καθημερινά σχεδιάζουν τον αφοπλισμό των αγώνων, την εξουδετέρωση των συνδικάτων, έτσι ώστε οι φίλοι τους οι εργοδότες να έχουν λυμένα τα χέρια τους για να κερδίζουν περισσότερα τσακίζοντας τους εργαζόμενους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το