Ροή

Παίζουν με τον πόνο τους “Θ”

Η διοίκηση του Ιμάντα παίζει με τα νεύρα και τον πόνο των απολυμένων και αφήνει ανοιχτά παράθυρα για δήθεν επαναλειτουργία του εργοστασίου μετά το 2017.
«Στις επαφές που είχαμε με τη Διοίκηση του Ομίλου μας είπαν ότι μπορεί κάτι να γίνει, αν αλλάξει η κατάσταση στις αγορές. Όπως και να ’χει πάντως, αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν το 2017, οπότε είναι προγραμματισμένος να γίνει διαγωνισμός της ΔΕΗ» δήλωσε ο κ. Μπουρούς, προσθέτοντας πως τα μηχανήματα θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και θα ασφαλιστούν για την πιθανότητα ζημιών.
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί, το πρώην Σωματείο θα δώσει συνέντευξη τύπου προκειμένου – όπως είπε ο κ. Μπουρούς – να τεθούν στην πραγματική του βάση κάποια πράγματα που διαχέονται στην τοπική κοινωνία σε σχέση με τη στάση που τήρησαν οι εργαζόμενοι.
«Ακούγονται διάφορα για τη στάση μας. Ότι δήθεν δεν υπήρξαμε συνεργάσιμοι στις διαπραγματεύσεις ή ότι κάποιοι πήραμε χρήματα ή ακόμη ότι βολευτήκαμε ορισμένοι στο Δημόσιο» τόνισε ο πρόεδρος του πρώην Σωματείου, συμπληρώνοντας ότι με τη συνέντευξη θα επιχειρήσουν να αποδώσουν την αλήθεια για τους λόγους που έκλεισε το εργοστάσιο.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πυροβολισμοί στην Πράγα: Αρκετοί οι νεκροί, λέει η αστυνομία – «Εξουδετερώθηκε ο δράστης»

Τρόμος επικρατεί στην Πράγα, έπειτα από περιστατικό πυροβολισμών σε πανεπιστήμιο. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως «εξουδετέρωσε»…

21 Δεκεμβρίου 2023

ΕΛ.ΑΣ.: Διαγωνισμός για την τοποθέτηση 2.400 καμερών στις στολές των αστυνομικών και τα περιπολικά – Πώς θα χρησιμοποιείται το υλικό

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός από την ΕΛ.ΑΣ. για την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων επιτήρησης (κάμερες), σε…

21 Δεκεμβρίου 2023

Προορίζονταν

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες έστειλε στην αίθουσα των δημοσιογράφων στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος…

21 Δεκεμβρίου 2023

Δανία: Viral διευθύντρια εστιατορίου που τρώει από τα σκουπίδια από… άποψη

Ενώ υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό από αληθινή ανάγκη, μια 29χρονη διευθύντρια…

21 Δεκεμβρίου 2023

Χρονοδιάγραμμα

Τα μέτρα της κυβέρνησης για την πάταξη της οπαδικής βίας παρουσίασε χθες αναλυτικά σε συνέντευξη…

21 Δεκεμβρίου 2023

Ατζέντα Μία ατζέντα σε κάθε δημοτικό σύμβουλο δώρισε ο απερχόμενος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού…

21 Δεκεμβρίου 2023